• Single Room Wall Mounted Ductless Heat Energy Recovery Ventilator

  Ventilues për rikuperimin e energjisë së nxehtësisë me tub pa dhoma

  Ruani rigjenerimin e nxehtësisë dhe ekuilibrin e lagështisë së brendshme
  Parandaloni lagështinë e tepërt të shtëpisë dhe grumbullimin e mykut
  Ulni kostot e ngrohjes dhe kondicionimit
  Furnizimi me ajër të freskët
  Nxirrni ajrin e ndenjur nga dhoma
  Konsumoni pak energji
  Operacioni i heshtjes
  Rigjenerator i energjisë qeramike me efikasitet të lartë

 • Residential Energy Recovery Ventilator with Internal Purifier

  Ventilues për rikuperimin e energjisë rezidenciale me pastrues të brendshëm

  Sistemi i filtrimit me efikasitet të lartë me tre shtresa: filtri primar, filtri mesatar dhe filtri HEPA me efikasitet të lartë. Efikasiteti i pastrimit PM2.5 i të gjithë makinës është deri në 99%. Paneli aliazh zink-alumini me performancë të lartë anti-korrozioni dhe pamje të thjeshtë dhe elegante. EPP strukturë e brendshme e integruar nëse është me forcë të lartë, rezistencë ndaj ndikimit, mbrojtje mjedisore dhe pa erë. Motor DC me 5 shpejtësi, konsum të ulët të energjisë, zhurmë të ulët dhe jetë të gjatë. Kundër rrjedha e krijuar rishtas ...
 • Suspended Heat Energy Recovery Ventilators

  Ventiluesit e rikuperimit të energjisë së pezulluar të nxehtësisë

  Ventiluesit e rikuperimit të energjisë janë sisteme qendrore të ventilimit që sigurojnë ajër të pastër, heqin ajrin e ndenjur të brendshëm dhe ekuilibrojnë lagështinë brenda një ndërtese. Përveç kësaj, ata mund të përdorin nxehtësinë e rikuperuar nga ajri i ndenjur për të ngrohur ajrin e pastër që vjen në një temperaturë të rehatshme. E gjitha ndihmon për të krijuar një mjedis të pastër dhe të rehatshëm që rrit mirëqenien e përdoruesve të ndërtesave. Karakteristika kryesore e ventiluesve të rikuperimit të energjisë Eco-Smart HEPA: Vëllimi i ajrit me gamë të gjerë nga 150m3 / h në 6000m3 / h, 10 shpejtësi të vazhdueshme ...
 • Wall Mounted Energy Recovery Ventilators

  Ventiluesit e rikuperimit të energjisë të montuar në mur

  Pastrimi i shumëfishtë HEPA i 99% filtrimit të ajrit të brendshëm dhe të jashtëm Riparimi i nxehtësisë dhe lagështisë me efikasitet të lartë për komoditet të ajrit të optimizuar Presion i lehtë pozitiv i brendshëm për të mbajtur larg ajrin e ndotur në ajër për larg për larg ajrin e ndotur në ajër Tifoz me efikasitet të lartë me motorë DC Kontrolli i largët Indeksi i cilësisë së ajrit (AQI) monitorimi Operacioni i heshtjes Instalimi i lehtë 
 • Vertical Energy Recovery Ventilator with HEPA Filters

  Ventilues vertikal i rikuperimit të energjisë me filtra HEPA

  Filtrim i trefishtë Filtrim 99% HEPA Presion i lehtë pozitiv në ambiente të brendshme Shpejtësi e rigjenerimit të energjisë me efikasitet të lartë Tifoz opsional me efikasitet të lartë me motorë DC Telekomandë Dizajn me ngjyra Drejtimi vizual Ekran LCD Vertikuesit e rikuperimit të energjisë vertikale