Fabrika dhe punishte

Industritë e prodhimit Zgjidhja HVAC

Vështrim i përgjithshëm

Industritë prodhuese kanë gjithmonë një kërkesë të fortë për ajër të kondicionuar pasi ato janë konsumatorët kryesorë të energjisë në fusha të ndryshme.Me mbi 10 vjet përvojë të dëshmuar në projektimin dhe instalimin e HVAC komercial/industrial, Airwoods është i përgatitur mirë në nevojat komplekse të kontrollit të klimës të objekteve prodhuese dhe industriale. Përmes dizajnit optimal të sistemit, llogaritjes së saktë të të dhënave, përzgjedhjes së pajisjeve dhe rregullimit të shpërndarjes së ajrit, Airwoods personalizon një zgjidhje efikase dhe e kursimit të energjisë për klientët, duke optimizuar prodhimin dhe duke minimizuar kostot për biznesin e prodhimit në përmbushjen e kërkesave më të rrepta të klientëve tanë.

Kërkesat HVAC për fabrikat dhe punishtet

Sektori i prodhimit/industrial përfaqëson një gamë të gjerë nevojash për ngrohje dhe ftohje, me fabrika dhe punishte individuale secila që ka grupin e vet unik të kërkesave.Fabrikat që operojnë me një cikël produktiviteti 24-orësh kërkojnë një sistem jashtëzakonisht të fuqishëm HVAC që mund të mbajë kontroll të vazhdueshëm dhe të besueshëm të klimës me mirëmbajtje relativisht të ulët.Prodhimi i produkteve të caktuara mund të kërkojë kontroll të rreptë të klimës në hapësira të mëdha me pak ose aspak ndryshime në temperaturë, ose temperatura dhe/ose nivele të ndryshme lagështie në pjesë të ndryshme të objektit.

Kur produkti që prodhohet jep nënprodukte kimike dhe grimcash në ajër, ventilimi dhe filtrimi i duhur janë një domosdoshmëri për mbrojtjen e shëndetit dhe produkteve të punonjësve.Prodhimi i elektronikës ose komponentëve të kompjuterit mund të kërkojë gjithashtu kushte të dhomës së pastër.

zgjidhje_Skenat_fabrikat01

Punëtoria e prodhimit të automobilave

zgjidhje_Skenat_fabrikat02

Punëtori e prodhimit elektronik

zgjidhje_Skenat_fabrikat03

Punëtori e përpunimit të ushqimit

zgjidhje_Skenat_fabrikat04

Printim gravure

zgjidhje_Skenat_fabrikat05

Fabrika e çipave

Zgjidhja e Airwoods

Ne projektojmë dhe ndërtojmë zgjidhje me porosi HVAC me cilësi të lartë, me performancë të lartë, fleksibël për një sërë aplikimesh prodhuese dhe industriale, duke përfshirë prodhimin e rëndë, industritë e ushqimit dhe pijeve, prodhimin e teknologjisë së lartë dhe prodhimin farmaceutik që kërkon mjedise të pastërta.

Ne i qasemi secilit projekt si një rast unik, secili me grupin e vet të sfidave për të adresuar.Ne kryejmë një vlerësim të plotë të nevojave të klientëve tanë, duke përfshirë madhësinë e objektit, paraqitjen strukturore, hapësirat funksionale, standardet e përshkruara të cilësisë së ajrit dhe kërkesat buxhetore.Inxhinierët tanë më pas hartojnë një sistem që i përshtatet këtyre kërkesave të veçanta, qoftë përmes përmirësimit të komponentëve brenda një sistemi ekzistues, ose ndërtimit dhe instalimit të një sistemi krejtësisht të ri.Ne gjithashtu mund të ofrojmë një sistem monitorimi inteligjent të kontrollit për t'ju ndihmuar të rregulloni zona specifike në kohë specifike, si dhe një shumëllojshmëri planesh shërbimi dhe mirëmbajtjeje për të mbajtur sistemin tuaj të funksionojë në mënyrën më të mirë për vitet në vijim.

Për objektet prodhuese dhe industriale, produktiviteti dhe efikasiteti janë çelësat e suksesit dhe një sistem HVAC nën standard ose i pamjaftueshëm mund të ketë një ndikim thellësisht negativ në të dyja.Kjo është arsyeja që Airwoods është delikat për të ofruar zgjidhje të qëndrueshme, të besueshme dhe efikase për klientët tanë industrialë dhe pse klientët tanë kanë filluar të mbështeten tek ne për të marrë punën e duhur herën e parë.

Referencat e projektit


Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
Lini Mesazhin Tuaj