• Njësitë e Kombinuara Industriale të Trajtimit të Ajrit

    Njësitë e Kombinuara Industriale të Trajtimit të Ajrit

    AHU Industriale është projektuar posaçërisht për fabrika moderne, si Automobilistikë, Elektronikë, Anije kozmike, Farmaceutike etj. Holtop ofron zgjidhje për të trajtuar temperaturën e ajrit të brendshëm, lagështinë, pastërtinë, ajrin e pastër, VOC etj.

  • Njësitë e trajtimit të ajrit për rikuperimin e nxehtësisë industriale

    Njësitë e trajtimit të ajrit për rikuperimin e nxehtësisë industriale

    Përdoret për trajtimin e ajrit të brendshëm.Njësia e Trajtimit të Ajrit për Rikuperimin e Ngrohjes Industriale janë pajisje të mëdha dhe të mesme të ajrit të kondicionuar me funksione të ftohjes, ngrohjes, temperaturës dhe lagështisë konstante, ventilimit, pastrimit të ajrit dhe rikuperimit të nxehtësisë.Veçori: Ky produkt integron kutinë e kombinuar të ajrit të kondicionuar dhe teknologjinë e ajrit të kondicionuar me zgjerim të drejtpërdrejtë, e cila mund të realizojë kontrollin e integruar të centralizuar të ftohjes dhe ajrit të kondicionuar.Ka sistem te thjeshte, te qendrueshem...

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
Lini Mesazhin Tuaj