• Suspended DX Air Handling Unit

    Njësia e pezulluar e trajtimit të ajrit DX

    Njësia e pezulluar e trajtimit të ajrit DX

  • Heat recovery DX Coil Air Handling Units

    Nxjerrja e nxehtësisë Njësitë e trajtimit të ajrit të mbështjelljes DX

    Kombinuar me teknologjinë thelbësore të HOLTOP AHU, mbështjellja DX (Zgjerimi i Drejtpërdrejtë) AHU siguron si AHU ashtu edhe njësi kondensimi në natyrë. It'sshtë një zgjidhje fleksibile dhe e thjeshtë për të gjitha zonat e ndërtimit, të tilla si qendra tregtare, zyra, Kinema, Shkolla etj. Njësia e kondicionimit të ajrit për rigjenerimin dhe pastrimin e nxehtësisë me zgjerim të drejtpërdrejtë (DX) është një njësi e trajtimit të ajrit që përdor ajrin si burim i të ftohtit dhe nxehtësisë , dhe është një pajisje e integruar si e burimeve të ftohtë ashtu edhe e nxehtësisë. Përbëhet nga një seksion kondensimi kompresimi i ftohur me ajër në natyrë ...