p

Njësia e pezulluar e trajtimit të ajrit DX

Përshkrim i shkurtër:

Njësia e pezulluar e trajtimit të ajrit DX


Detaje të Produktit

FAQ

Zgjidhja e ajrit të pastër dhe temperaturës së ndërtesës tregtare

Suspended DX Air Handling Unit

Teknologji e përparuar e zhurmës së ulët

Suspended DX Air Handling Unit

Struktura e shkëmbyesit të nxehtësisë të tipit U anësor 3-anësor

 

Shkëmbyesi i nxehtësisë 3-palëshe i tipit U bën përdorimin efektiv të rrjedhës së ajrit të ventilatorit, zgjeron plotësisht zonën e transferimit të nxehtësisë dhe përmirëson shumë efikasitetin e transferimit të nxehtësisë pa rritur hapësirën e njësisë.
Struktura kompakte, forca e lartë, më e përshtatshme për instalimin dhe mirëmbajtjen.
Fin alumini me film hidrofilik miratohet për të përmirësuar koeficientin e transferimit të nxehtësisë të filmit të lagësht dhe koeficientin e përgjithshëm të transferimit të nxehtësisë të njësisë. 
u shape heat exchanger

 

Projektimi i tubit të gjatë

Gjatësia e lidhjes së tubit të tubit midis njësisë së brendshme dhe njësisë së jashtme mund të jetë 50m, dhe rënia më e lartë është 25m. Moreshtë më i përshtatshëm për të instaluar njësinë e brendshme dhe të jashtme në vendin e projektit. Suspended DX Air Handling Unit

Efektiviteti i lartë Transferimi i nxehtësisë Fin

Tub bakri me dhëmb të lartë 947.94 dhe fije të brendshme të lartë, shpejtësi mesatare të rrjedhjes, shkëmbim nxehtësie dhe performancë gjithëpërfshirëse e shkrirjes është më e mira.
Hapësira e tubave të bakrit Ø7 është shumë e vogël, efekti i acar në transferimin e nxehtësisë, trashësia e acar, ndikon në kohën e shkrirjes.

Suspended DX Air Handling Unit

Sistemi I kontrollit

Kontrolluesi i telit është i thjeshtë dhe i bindshëm, i cili kryesisht zbatohet në zonën e biznesit të vogël dhe të mesëm.

* Lloji i pompës së nxehtësisë: ftohje / ngrohje / furnizim me ajër të pastër
*Diapazoni i vendosjes së temperaturës: 16 ~ 32 ° C
*Ndezja / fikja e kohës
*Ekran LCD, duke shfaqur temperaturën e cilësimit, mënyrën e funksionimit, orën në kohë reale (opsionale),
javë (opsionale), ndezje / fikje dhe defekt.
*Rinisni automatikisht pas rilidhjes së energjisë

Sistemi i Kontrollit Funksional

Sistemi i ndërtimit i bazuar në MODBUS mund të lidhet me sistemin e kontrollit qendror përmes ndërfaqes së komunikimit MODBUS, duke realizuar kontrollin qendror pa u lidhur me pajisjet e konvertimit, i cili është i përshtatshëm për sistemin e kondicionimit të ajrit me madhësi të mesme dhe të madhe.

Suspended DX Air Handling Unit

Sensorë të dyfishtë të temperaturës

Dizajn inovativ me dy sensorë të temperaturës, një në kthim dhe një në panelin e kontrollit,
për të zbuluar temperaturën e brendshme përreth dhomës, dhe sigurohuni që era e nxehtë (ngrohja e dimrit)
mënyra) do të dërgohej në secilin cep të dhomës në mënyrë uniforme.

Suspended DX Air Handling Unit

Parandalimi i erës së ftohtë, për të siguruar komoditetin më të mirë të ngrohjes

Për ngrohje në dimër, kur të fillojë AHU, spiralja do të nxehet para se të fillojë ventilatori i furnizimit; kur AHU është nën mënyrën e shkrirjes, tifozi i furnizimit AHU do të ndalet; kur shkrirja mbaron,
spiralja do të nxehet paraprakisht para se tifozi i furnizimit të fillojë përsëri.

Specifikimi i  Njësia e pezulluar e trajtimit të ajrit DX

 width=


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni