p

Pastruesi i ajrit në tavan i drunjve

Përshkrim i shkurtër:

1. Kapni dhe vrisni virusin me efikasitet të lartë. Hiqni H1N1 mbi 99% brenda një ore.
2. Rezistencë e ulët e presionit me 99.9% shpejtësi të filtrimit të pluhurit
3. Instalimi i llojit të mbylljes për çdo dhomë dhe hapësirë ​​tregtare


Detaje të Produktit

FAQ

ceiling purifier banner

Përparësitë tona:

1. UnëTeknologjia e filtrimit FD (Intense Field Dielectric)

Efikasiteti i adsorbimit 99,99% ndaj grimcave PM2.5. Filtrimi me 3 hapa. Filtrimi i grimcave (më të mëdha se PM2.5) duke filtruar paraprakisht. Grimcat më të vogla (≤PM2.5) kalojnë përmes filtrit paraprak do të trajtohen nga karikimi në fushë dhe ngarkimi i difuzionit. Më në fund, grimcat e ngarkuara do të bashkëngjiten në filtrin IFD.

Parimi i punës së filtrimit IFD

Një filtër ajri ifD përdor rrymën elektrike për të ndihmuar në largimin e ndotjes së grimcave nga ajri. Le ta ndajmë procesin në tre hapa të veçantë.

1. Futja e ngarkesës elektrike në ajër
Hapi i parë në procesin e pastrimit të ajrit ifD është mbushja e ajrit me një ngarkesë elektrike. Kjo është e ngjashme me procesin brenda një Jonizuesi të Ajrit. Sapo ngarkesa elektrike të futet në ajër, ndotësit që lundrojnë në ajër marrin këtë ngarkesë dhe në fakt ato bëhen jone pasi që mbajnë mbi vete një ngarkesë pozitive ose negative.

2. Kalimi i ajrit përmes filtrit
Ajri që mbart këto grimca ndotëse të ngarkuara bëhet që të rrjedhë përmes filtrit fizik ifD. Filtri ifD duket si një fletë me një huall mjalti. Këto huall mjalti në të vërtetë janë kanale për të rrjedhur ajri dhe janë bërë nga polimere.

3. Kapja e ndotësve nga filtri
Midis këtyre shumë rreshtave të kanaleve të ajrit polimer ka fletë të hollë të elektrodave. Këto fletë të hollë të elektrodave gjenerojnë një fushë të fortë elektrike e cila është e aftë të tërheqë ndotësit e vegjël të grimcave që tani janë të ngarkuar. Meqenëse të gjitha grimcat grumbullohen tani, ato tërhiqen lehtësisht drejt elektrodave dhe ndërsa migrojnë jashtë, ato kapen në muret e kanaleve nëpër të cilat po kalojnë.

Filtrimi IFD Përparësi:

Një lloj filtri që mund të krahasohet drejtpërdrejt me filtrat ifD janë filtrat e njohur HEPA. HEPA qëndron për Dorëzimin e Ajrit me Pjesë të Efikasitetit të Lartë. Filtrat HEPA konsiderohen standardi i artë kur bëhet fjalë për pastrimin e ajrit sot.
Dallimi kryesor midis filtrave HEPA dhe ifD është se filtrat HEPA duhet të zëvendësohen pasi të jenë konsumuar plotësisht. filtrat ifD nga ana tjetër mund të përdoren si filtër i përhershëm. E tëra që kërkohet është pastrimi i tyre çdo 6 muaj apo më shumë dhe ata janë përsëri në gjendjen e tyre origjinale.
Kjo ka një përfitim të dukshëm për konsumatorët pasi nuk kemi pse të paguajmë koston e një filtri zëvendësues çdo disa muaj me një filtër tradicional HEPA.

ceiling purifier ifd

2. Dizajn i Dyfishtë

Një motor me dy rrota të erës, tifoz i dyfishtë për të siguruar ventilim të mjaftueshëm dhe zhurmë të ulët.

ceiling purifier fan

3. Llamba UV + Teknologjia e Sterilizimit Photocatalyst:

Drita mikrobvrasëse UVC rrezaton materialin fotokatalitik (oksidi dioksigjenitanium) për të kombinuar ujin dhe oksigjenin në ajër për reagimin fotokatalitik, i cili do të prodhojë shpejt përqendrim të lartë të grupeve të përparuara të joneve mikrobvrasëse (jone hidroksid, jone superhidrogjen, jone negative oksigjeni, jone peroksid hidrogjeni, etj). Karakteristikat oksiduese dhe jonike të këtyre grimcave të përparuara të oksidimit do të zbërthejnë shpejt gazrat dhe aromat e dëmshme kimikisht, do të qetësojnë grimcat e pezulluara dhe do të shkatërrojnë ndotësit mikrobë si viruset, bakteret dhe myku.

ceiling purifier UV
Product_Air Purifier UV

4. Opsione të ndryshme të instalimit:

ceiling purifier install

Specifikim produkti:

ceiling purifier specification

  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni