p

Airwoods Ceiling Air Purifier

Pedaran pondok:

1. Nangkep sareng maéhan virus kalayan épisiensi tinggi. Cabut H1N1 langkung ti 99% dina waktos sajam.
2. Résistansi tekanan rendah kalayan tingkat filtrasi lebu 99,9%
3. Pamasangan jinis celling kanggo kamar sareng rohangan komérsial


Detil Produk

FAQ

ceiling purifier banner

Kauntungan kami:

1. AbdiFD (Intense Field Diélectric) téknologi filtrasi

Efisiensi adsorpsi 99,99% ngalawan partikel PM2.5. Filtrasi 3 léngkah. Nyaring partikel (langkung ageung tibatan PM2.5) ku saringan heula. Partikel anu langkung alit (≤PM2.5) ngaliwat saringan sateuacanna bakal diubaran ku muatan 12V sareng ngecas difusi. Tungtungna, partikel anu dieusi bakal napel dina saringan IFD.

IFD filtrasi prinsip damel:

Saringan hawa ifD ngamangpaatkeun arus listrik pikeun ngabantosan miceun polusi partikel tina hawa. Hayu urang ngarecahna prosés kana tilu léngkah anu béda.

1. Infusing muatan listrik kana hawa :
Léngkah munggaran dina prosés pemurnian hawa ifD nyaéta nyebarkeun hawa ku muatan listrik. Ieu sami sareng prosés dina Air Ionizer. Sakali muatan listrik diwanohkeun kana hawa, polutan anu ngambang dina hawa nyokot muatan ieu sareng dina pangaruh éta janten ion kusabab aranjeunna nyandak muatan positip atanapi négatip.

2. Ngalangkungan hawa ngalangkungan filter :
Hawa anu mawa partikel polutan anu dieusi ieu dilakukeun ngalir ngaliwatan saringan ifD fisik. Filter ifD siga lambar anu nganggo sarang lebah madu. Honeycombs ieu saleresna saluran pikeun hawa ngalir sareng didamel tina polimér.

3. Candak polutan ku saring :
Diantara seueur jajaran saluran udara polimér ieu aya lambaran ipis éléktroda. Lambaran éléktroda ipis ieu ngahasilkeun medan listrik anu kuat anu sanggup narik polutan partikel leutik anu ayeuna dieusi. Kusabab sadaya partikel ayeuna dieusi, aranjeunna gampang katarik kana éléktroda sareng nalika hijrah ka luar, aranjeunna kajiret dina tembok saluran anu aranjeunna lalangkung.

Saringan IFD Kauntungannana:

Jinis filter anu tiasa dibandingkeun langsung sareng saring ifD mangrupikeun saringan HEPA anu kawéntar. HEPA singkatan tina Pangiriman Udara Partikulasi Kekecapan Tinggi. Saringan HEPA dianggap standar emas nalika ngeunaan nyucikeun hawa ayeuna.
Beda utama antara saringan HEPA sareng ifD nyaéta saringan HEPA kedah digentos saatos aranjeunna leres-leres habis. saringan ifD di sisi anu sanés tiasa dianggo salaku saringan permanén. Anu diperyogikeun nyaéta ngabersihkeun unggal 6 bulan atanapi langkung sareng aranjeunna deui ka kaayaan aslina.
Ieu ngagaduhan kauntungan anu jelas pikeun konsumén sabab urang henteu kedah kaluar biaya saringan gaganti unggal sababaraha bulan nganggo saringan HEPA tradisional.

ceiling purifier ifd

2. Desain Kipas Ganda:

Hiji motor anu nganggo dua roda angin, kipas duaan kanggo nyayogikeun ventilasi anu cekap sareng low noise.

ceiling purifier fan

3. Lampu UV + Téhnologi Stérilisasi Photocatalyst:

Lampu UVC germicidal ngiradi bahan fotokatalitik (dioxygentitanium oxide) pikeun ngagabungkeun cai sareng oksigén dina hawa pikeun réaksi fotokatalitik, anu gancang bakal ngahasilkeun konsentrasi tinggi gugus ion germicidal (ion hidroksida, ion superhidrogen, ion oksigén négatip, ion hidrogén péroxida, jeung sajabana). Sipat oksidasi sareng ionik tina partikel oksidasi anu maju ieu bakal nguraikeun gas sareng bau anu ngabahayakeun kimia kalayan gancang, ngaleungitkeun masalah partikel anu ditunda, sareng maéhan rereged mikroba sapertos virus, baktéri, sareng kapang.

ceiling purifier UV
Product_Air Purifier UV

4. Rupa-rupa Pilihan Pamasangan:

ceiling purifier install

Spesifikasi Produk:

ceiling purifier specification

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami