p

Ditunda Unit Penanganan Udara DX

Pedaran pondok:

Ditunda Unit Penanganan Udara DX


Detil Produk

FAQ

Gedong Komérsial Larutan Hawa & Hawa Suhu

Suspended DX Air Handling Unit

Téhnologi Noise Low Low

Suspended DX Air Handling Unit

Struktur Exchanger Panas 3-Sisi U

 

3-sisi U-type exchanger panas ngajadikeun épéktip pikeun aliran udara kipas, pinuh ngembangna wilayah mindahkeun panas sareng ningkatkeun pisan efisiensi mindahkeun panas tanpa nambihan rohangan unit.
Struktur kompak, kakuatan tinggi, langkung merenah dina instalasi sareng perawatan.
Sirip aluminium kalayan pilem hidrofilik diadopsi pikeun ningkatkeun koéfisién perpindahan panas pilem baseuh sareng koefisien perpindahan panas keseluruhan unit. 
u shape heat exchanger

 

Desain Tabung Panjang

Panjang sambungan pipa tabung antara unit dalam sareng unit luar tiasa 50m, sareng turunna paling luhur nyaéta 25m. Éta langkung merenah pikeun masang unit jero ruangan sareng outdoor dina situs proyék. Suspended DX Air Handling Unit

Efisiensi Tinggi Panas Mindahkeun Fin

Tabung tambaga kalayan Ø7.94 huntu tinggi sareng utas internal tinggi, tingkat aliran sedeng, bursa panas sareng defrosting kinerja komprehensif anu pangsaéna
Jarak tabung tambaga Ø7 leutik teuing, pangaruh ibun kana mindahkeun panas, kandel ibun, mangaruhan waktos defrost.

Suspended DX Air Handling Unit

Sistem Kontrol

Kontrol kawat saderhana sareng saderhana, anu seueurna lumaku di daérah bisnis alit sareng sedeng.

* Panas tipe pompa: pendinginan / pemanasan / pasokan hawa seger
*Kisaran setting suhu: 16 ~ 32 ° C
*Ngahurungkeun / pareum waktos
*LCD displayer, ningalikeun suhu setting, mode operasi, real time jam (opsional),
minggu (opsional), on / off, sareng kalepatan.
*Otomatis balikan deui saatos nyambungkeun deui kakuatan

Sistem Kontrol Fungsional

Sistem wangunan dumasar kana MODBUS tiasa nyambung kana sistem kontrol pusat ku antarmuka komunikasi MODBUS, sadar kontrol pusat tanpa nyambungkeun alat-alat konvérsi, anu cocog pikeun sistem AC pikeun sedeng dugi ka ageung.

Suspended DX Air Handling Unit

Sensor Suhu Ganda

Desain inovatif sareng dua sénsor suhu, hiji dina liang angin deui, sareng hiji dina panel kontrol,
pikeun ngadeteksi suhu di jero rohangan di kamar, sareng pastikeun angin panas (usum panas
modeu) bakal dikirim ka unggal juru rohangan kalayan seragam.

Suspended DX Air Handling Unit

Pencegahan Angin Tiis, Kanggo Nyayogikeun Kanyamanan Pang Éndah Anu Pangsaéna

Pikeun manaskeun dina usum salju, nalika AHU ngamimitian, coil-fin bakal dipanaskeun sateuacan kipas suplai dimimitian; nalika AHU aya dina mode defrosting, kipas suplai AHU bakal lirén; nalika defrosting parantos réngsé, éta
coil-fin bakal ogé tos dipanaskeun sateuacan kipas suplai ngamimitian deui.

Spésifikasi tina  Ditunda Unit Penanganan Udara DX

 width=


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami