Epc

EPC singkatan Téknik, Pengadaan, Konstruksi sareng mangrupikeun bentuk terkenal

perjanjian kontrak.

EPC singkatan Téknik, Pengadaan, Konstruksi sareng mangrupikeun bentuk kasepakatan anu kasohor. Kontraktor rékayasa sareng konstruksi bakal ngalaksanakeun desain rékayasa lengkep ngeunaan proyék éta, ngagaleuh sadaya pakakas sareng bahan anu diperyogikeun, teras nyusunna pikeun nganteurkeun fasilitas atanapi asét anu fungsina ka klienna.

epc

Airwoodsparantos janten perusahaan anu nyayogikeun jasa Téknik, Pengadaan, sareng Konstruksi (EPC) anu lengkep sareng ngadukung palanggan na sapanjang siklus kahirupan hiji proyek. Perusahaan anu berpengalaman, ahli multidisiplin komitmen pikeun nyayogikeun spéktrum pinuh ku jasa ka palangganna ti mimiti didamel proyek kana definisi sareng desain, konstruksi, komisi sareng latihan, dugi ka operasi sareng perawatan. Suksés urang dina nyayogikeun jasa EPC nyaéta kusabab kamampuan urang nawiskeun rupa-rupa layanan kaasup rékayasa, desain, pabrikan sareng konstruksi di tempat.

Kalayan tim anu berpengetahuan sareng berpengalaman, metodologi proyék anu parantos kabuktosan, sareng kaparigelan industri anu tiada tandingan, urang tiasa nganteurkeun proyek anjeun dina waktos sareng anggaran. Kami ngalayanan konsumén nasional sareng global langkung ti 80 nagara.

EPC-2