• Industrial Heat Recovery Air Handling Units

    Hijian Ngatur Panas Panas Industrial

    Dipaké pikeun pangubaran udara di jero rohangan. Unit Penanganan Udara Pamulihan Panas Industrial mangrupikeun alat AC anu ageung sareng sedeng kalayan fungsi kulkas, pemanasan, suhu sareng kalembaban anu tetep, ventilasi, pemurnian udara sareng pamulihan panas. Fitur: Produk ieu ngagabungkeun kotak AC anu dikombinasikeun sareng téknologi AC ékspansi langsung, anu tiasa ngawujudkeun kontrol terpadu terpusat tina kulkas sareng AC. Éta ngagaduhan sistem saderhana, ...
  • Industrial Combined Air Handling Units

    Hijian Ngatur Air Gabungan Industrial

    Industrial AHU dirancang khusus pikeun pabrik modéren, sapertos Otomotif, Éléktronik, Spaceflight, Farmasi sareng sajabana