• Industrial Combined Air Handling Units

    Hijian Ngatur Air Gabungan Industrial

    Industrial AHU dirarancang khusus pikeun pabrik modéren, sapertos Otomotif, Éléktronik, pesawat ruang angkasa, Farmasi jsb. Holtop nyayogikeun solusi pikeun nanganan suhu hawa dina jero ruangan, kalembaban, kabersihan, hawa seger, VOC jsb.

  • Industrial Heat Recovery Air Handling Units

    Hijian Ngatur Udara Pamulihan Panas Industrial

    Dipaké pikeun pangubaran udara di jero rohangan. Unit Penanganan Panas Panas Industrial mangrupikeun alat AC anu ageung sareng sedeng kalayan fungsi kulkas, pemanasan, suhu sareng kalembaban anu tetep, ventilasi, pemurnian udara sareng pamulihan panas. Fitur: Produk ieu ngahijikeun kotak AC gabungan sareng téknologi AC ékspansi langsung, anu tiasa ngawujudkeun kontrol terpadu terpusat tina kulkas sareng AC. Éta ngagaduhan sistem saderhana, ...