• Sensible Crossflow Plate Heat Exchangers

    Sénsor Peuntasan Piring Tukang Panas

    Prinsip Gawean Sénsor Piring Panas Aliran Panas: Dua aluminium foil tatangga ngawangun saluran pikeun aliran hawa seger atanapi knalpot. Panas ditransferkeun nalika aliran hawa ngalir nyebrang ngaliwatan saluran, sareng hawa seger sareng hawa knalpot dipisahkeun sadayana. Fitur: Pamulihan panas anu masuk akal Total pamisah tina hawa seger & aliran hawa knalpot efisiensi pamulihan Panaskeun nepi ka 80% pencét 2-sisi ngabentuk Dua kali dilipat ujung Tepi seukeut lengkep. Lalawanan bédana tekanan nepi ...
  • Cross Counterflow Plate Heat Exchangers

    Palang Counterflow Lempeng Panas Parobihan

    Prinsip kerja tina Cross Counterflow Air Sensible to Air Plate Heat Exchangers: Dua foil aluminium tatangga ngabentuk saluran pikeun aliran hawa seger atanapi knalpot. Panas ditransferkeun nalika aliran hawa parsial ngalir nyebrang sareng aliran hawa parsial ngalir kana konter ngaliwatan saluran, sareng hawa seger sareng hawa knalpot sacara total dipisahkeun. Fitur utama: 1. Pamulihan panas anu saé 2.Pisahan total aliran hawa seger & knalpot 3. Épisiénsi pamulihan panas dugi ka 90% 4.2-sisi pencét press 5 ....
  • Crossflow Plate Fin Total Heat Exchangers

    Palang Aliran Piring Tukang Tukang Panas Éksparator

    Prinsip Gawe Holtop Crossflow Plate Fin Total Heat Exchangers (Kertas ER pikeun inti bursa entalpi) Pelat datar sareng pelat bergelombang ngabentuk saluran pikeun aliran hawa seger atanapi knalpot. Nalika dua steams hawa ngaliwat exchanger meuntas kalayan bédana suhu, énergi geus pulih. Fitur utami 1. Dijieunna tina kertas ER, anu diulas ku perméabilitas uap anu luhur, ketegangan hawa anu saé, résistansi cimata anu hadé, sareng tahan sepuh. 2. wit terstruktur ...
  • Rotary Heat Exchangers

    Panukeur Panas Rotary

    Fitur utama tina exchanger panas usaha Rotary: 1. Efisiensi tinggi tina pamulihan panas anu masuk akal atanapi entalpi 2. Sistem panyegelan labirin ganda mastikeun kabocoran hawa minimal. 3. Usaha beberesih diri manjangan siklus jasa, ngirangan biaya perawatan. 4. Sektor purge ganda ngaminimalkeun takeover tina hawa buang kana aliran udara pasokan. 5. Hirup-waktos-lubricated bantalan teu kedah perawatan dina panggunaan normal. 6. Juru bicara interior digunakeun pikeun mékanis ngabeungkeut laminasi rotor pikeun nguatkeun roda. 7. ...
  • Heat Pipe Heat Exchangers

    Panukar Panas Pipa Panas

    Fitur Utama Pipa Panas Panukar Panas 1. Ngalarapkeun tabung kobér sareng sirip aluminium hidrofilik, résistansi hawa anu handap, kirang cai kondensasi, langkung hadé anti korosi. 2. Pigura baja galvanis, résistansi anu hadé pikeun korosi sareng daya tahan anu langkung luhur. 3. Bagian insulasi panas misahkeun sumber panas sareng sumber tiis, teras cair dina jero pipa henteu aya perpindahan panas ka luar. 4. Struktur hawa campuran jero khusus, distribusi aliran udara anu langkung seragam, ngajantenkeun bursa panas langkung cekap. 5. Béda wor ...
  • Desiccant Wheels

    Roda Desiccant

    Kumaha kabayang desiccant? Roda desiccant garing anu gampang dianggo dina prinsip sorption, nyaéta adsorpsi atanapi prosés nyerep anu mana desiccant ngaluarkeun uap cai langsung tina hawa. Hawa anu bakal garing nembus roda desiccant sareng desiccant ngaluarkeun uap cai langsung tina hawa sareng nahan bari muter. Nalika desiccant sarat beueus ngalangkungan sektor regenerasi, uap cai ditransferkeun ka aliran hawa anu dipanaskeun, nyaéta ...