Kami Fokus kana HVAC Inovatif & Solusi Cleanroom

AIRWOODS mangrupikeun panyadia global produk pemanasan efisien, ventilasi sareng AC (HVAC) anu unggul global sareng solusi HVAC lengkep pikeun pasar komersial sareng industri. Komitmen urang pikeun nyayogikeun palanggan sareng jasa kualitas luhur sareng produk kalayan harga anu terjangkau.

  • +

    Pangalaman taun

  • +

    Téknik anu ngalaman

  • +

    Nagara anu dilayanan

  • +

    Proyék lengkep taunan

logocouner_bg

Produk unggulan

Sorotan

  • Bédana Antara Pérésan Tekanan Positip & Negatif

    Kusabab taun 2007, Airwoods didedikasikan pikeun nyayogikeun solusi hvac komprehensif pikeun sagala rupa industri. Kami ogé nyayogikeun solusi kamar anu bersih. Kalayan désainer di-bumi, insinyur full-time sareng manajer proyék khusus, ...

  • Dasar-dasar FFU sareng Desain Sistem

    Naon ari Unit Filter Fan? Unit saringan kipas atanapi FFU penting pisan pikeun diffuser aliran laminar sareng kipas terpadu sareng motor. Kipas angin sareng motor aya kanggo ngungkulan tekanan statis saringan HEPA atanapi ULPA anu dipasang internal. Ieu pedah ...

  • Kumaha manpaatna industri pangan tina beberesih?

    Kaséhatan sareng karaharjaan tina jutaan gumantung kana kamampuan pabrikan sareng packager pikeun ngajaga lingkungan anu aman sareng steril salami produksi. Ieu sababna para ahli dina sektor ieu dicekel standar anu langkung ketat tibatan ...

  • Airwoods HVAC: Pameran Proyék Mongolia

    Airwoods parantos hasil ngalaksanakeun langkung ti 30 proyék di Mongolia. Kalebet Nomin State Department Store, Pusat Perbelanjaan Tuguldur, Hobby International School, Sky Garden Residence sareng seueur deui. Kami didedikasikan pikeun panilitian sareng téknologi develo ...

  • Loading Wadah Pikeun Proyék PCR Bangladés

    Bungkus sareng muat wadahna ogé mangrupikeun konci pikeun kiriman dina bentuk anu saé nalika palanggan nampi dina tungtung anu sanés. Pikeun proyek kamar bersih Bangladesh ieu, manajer proyek kami Jonny Shi cicing di tempat pikeun ngawaskeun sareng ngabantosan prosés loading sadayana. Anjeunna ...