Sistem Perawatan Voc

Inovasi, alus teuing sareng reliabilitas mangrupikeun nilai inti tina bisnis urang. Prinsip-prinsip ieu dinten ieu langkung ti kantos janten dasar kasuksesan urang salaku perusahaan ukuran tengah aktif internasional pikeun Sistem Perawatan Voc,Sistem Ventilator Recuperator , Suplier Kamar Aseptik Bersih , Pabrik Penanganan Udara Kacepetan variabel, Salaku grup anu berpengalaman kami ogé nampi pesenan anu didamel khusus. Maksud utama perusahaan kami nyaéta ngawangun mémori anu nyugemakeun pikeun sadaya konsumén, sareng nyetél sambungan bisnis alit win-win jangka panjang. Urang biasana mikir sareng latihan saluyu sareng parobihan kaayaan, sareng tumuh. Kami tujuan pikeun ngahontal pikiran sareng awak anu langkung beunghar ditambah hirup pikeun Sistem Perawatan Voc, tim rékayasa ahli kami umumna bakal siap ngaladénan anjeun pikeun konsultasi sareng tanggapan. Kami ogé tiasa masihan anjeun sampel gratis pikeun minuhan sarat anjeun. Usaha anu pangsaéna sigana bakal dihasilkeun kanggo nyayogikeun jasa sareng dagangan anu pangsaéna. Nalika anjeun resep kana bisnis sareng barang kami, pastikeun anjeun nyarios ka kami ku ngirim email atanapi nelepon kami gancang. Dina usaha terang dagangan urang sareng perusahaan tambahan, anjeun tiasa sumping ka pabrik kami pikeun nempokeunana. Kami umumna bakal ngabagéakeun tamu ti sakumna dunya kana bisnis urang pikeun hubungan bisnis sareng kami. Pastikeun anjeun ngaraos bebas biaya pikeun nyarios ka kami pikeun usaha alit sareng kami yakin kami bakal ngabagi pangalaman dagang anu pangsaéna sareng sadaya padagang urang.


  • Chinese Professional Iso Clean Room Design -
 Vertical Flow Clean Bench – Airwoods

    Desain Kamar Iso Bersih Profesional Cina - Bangku Aliran Vertikal Bersih - Airwoods

    Bangku bersih udara nangtung ngadopsi bentuk aliran hawa dina prinsip pemurnian aliran hiji arah nangtung, anu ngahijikeun kipas sentrifugal sora low, kasus tekanan statis sareng saringan efisiensi tinggi kana struktur unit tunggal. Produk ieu tiasa ngadopsi bangku pamisah pikeun ngirangan pangaruh ku geter. Mangrupikeun salah sahiji alat panyucian hawa anu nyayogikeun fleksibilitas anu langkung kuat pikeun lingkungan bersih tinggi lokal. Pamakéan produk ieu tiasa ningkatkeun kaayaan prosés ...
  • Super Purchasing for Ahu System Manufacturer -
 Air Shower – Airwoods

    Mésér Super pikeun Pabrikan Sistem Ahu - Pancuran Udara - Airwoods

    Sateuacan operator lebet kamar bersih, hawa bersih dianggo pikeun niup partikel lebu kana permukaan bajuna, pikeun nyegah lebu tina pancuran udara sareng ngirangan biaya operasional ruang pemurnian kalayan épéktip. Ku nerapkeun kipas panto dua kali silih sambung ngalangkungan poto-listrik poto, éta kéngingkeun nyaluyukeun waktos kanggo pancuran udara, pikeun ngasupkeun otomatis ngamimitian. Unit tunggal tiasa dianggo, atanapi multi unit tiasa dirakit pikeun hubungan ka ...
  • Reasonable price Industrial Clean Room Design -
 2MM Self Leveling Epoxy Floor Paint – Airwoods

    Harga wajar Desain Ruangan Beresih Industrial - 2MM Self Leveling Epoxy Lantai Cét - Airwoods

    JD-2000 mangrupikeun cét lanté epoxy bébas pelarut dua komponén. Penampilan anu hadé, lebu & tahan korosi sareng gampang dibersihkeun. Sistem lantai tiasa ngabeungkeut saé sareng dasar padet sareng ngagaduhan ketahanan anu saé sareng tahan résistansi. Samentawis éta, éta ngagaduhan kateguhan anu tangtu, résistansi rapuh sareng tahan beurat anu tangtu. Kakuatan compressive sareng kamampuan tahan dampak ogé alus teuing. Dimana Mangpaat: Hal ieu utamina dianggo pikeun daérah anu henteu berdebu sareng non-baktéri sapertos pabrik makanan, farmasi fa ...
  • 2020 New Style Clean Room Equipment Service -
 Steel-Wood Laboratory Bench – Airwoods

    2020 Alat-alat Kabersihan Kamar Anyar Beresih Gaya Anyar - Bangku Laboratorium Baja-Kayu - Airwoods

    Bangku Laboratorium Baja-Kayu C-frame atanapi H-frame nganggo batang waja 40x60x1.5mm, kalayan sendi sambung ku nyambungkeun bagian-bagian anu pencét sacara integral dibentuk sareng pelat waja anu digulung tiis. Éta tina kapasitas bantalan anu saé, kamandirian anu kuat sareng gampang dijagaan nalika dianggo ngagantung kabinét kai.
  • China Gold Supplier for Class 1 Clean Room Design -
 Laboratory Storage Cabinet – Airwoods

    Cina Emas Suplier pikeun Kelas 1 Desain Kamar Bersih - Kabinet Panyimpenan Laboratorium - Airwoods

    Kabinet Panyimpenan Laboratorium Numutkeun ka kabutuhan sareng tujuan anu béda-béda, AIRWOODS nyayogikeun sababaraha jinis séri kabinét panyimpenan laboratorium, kalebet kabinet réagen (kabinét ubar), kabinet alat, kabinet silinder udara, loker, kabinet sampel sareng kabinet filing, sareng sajabana produk séri ieu diklasifikasikeun kana jinis sadaya-waja, aluminium sareng jinis kai sareng jinis kai sadayana, sareng bahan-bahan sanésna, numutkeun bahan, kalayan alat draf hawa opsional.
  • Wholesale Building A Clean Room -
 Negative Pressure Weighing Booth – Airwoods

    Ngadorong Grosir Gedong Ruangan Bersih - Tekanan Negatif Timbangan Gedong - Airwoods

    Stan timbangan tekanan négatip mangrupikeun perlengkapan bersih lokal, anu utamina diterapkeun dina penimbangan proporsi farmasi sareng sub-pengepakan pikeun nyegah bubuk médis tina nyebar atanapi ngagedékeun, pikeun nyegah cilaka inhalasi pikeun awak manusa sareng nyegah kontaminasi silang antara tempat damel sareng ruang kamar bersih. Prinsip operasi: partikel hawa anu disaring tina hawa ruang angkasa kalayan kipas, saringan efisiensi primér, saringan efisiensi sedeng sareng HEPA, tekanan négatip stan beuratna ...
  • Manufacturer for Iso Cleanroom Design -
 Rabbet Type Glass Magnesium Laminboard – Airwoods

    Pabrikan pikeun Desain Iso Cleanroom - Rabbet Type Glass Magnesium Laminboard - Airwoods

    Jinis Rabbet Kaca magnésium laminboard. Lebar épéktip: 1150mm Kandel: 50mm-150mm (numutkeun kabutuhan konsumén) Panjangna: Éta didamel numutkeun kabutuhan pangguna akhir sareng sarat proyék. Bahan inti: Inti kerung magnésium kaca, wol batu magnésium gelas, busa magnésium kaca, gelas magnésium honeycomb aluminium, honeycomb kertas magnesium kaca. Struktur ereksi sareng aplikasi: Gabungan Rabbet. Hal ieu seueur dianggo dina: Papan Indoor sareng outdoor pikeun nyucikeun pabrik ...
  • China New Product Clean Room Electronics Service -
 Mouth Glass Wool Sandwich Panels – Airwoods

    Produk Éléktronik Ruangan Anyar Ruangan Produk Éléktronik - Panél Sandwich Wol Kaca Wol - Airwoods

    Ngaran produk: panel gelas sandwich wol gelas Perkenalan produk: Detil: gelas cangkir cangkir kaca sandwich board rapat Lebaran épéktip: 950 mm - 1150 mm Kandelna: kandelna 50 mm - 150 mm (numutkeun kabutuhan pelanggan) Panjangna: numutkeun kabutuhan pangguna sareng sarat proyek sareng produksi skala Bahan inti: wol kaca Instalasi struktur sareng KAGUNAAN: nyeureud sungut perusahaan Mouth glass wool sandwich cleanroom panels anu seueur dianggo dina: nungtut ngabakar hiji ...
  • Factory For Treated Fresh Air Unit -
 Rapid Rolling Door – Airwoods

    Pabrik Kanggo Unit Udara Seger anu Dianggo - Panto Gulung Gancang - Airwoods

    Panto gulung gancang mangrupikeun panto isolasi tanpa hambatan anu tiasa gancang gulung ka luhur atanapi ka handap kalayan kecepatan langkung ti 0,6m / s, anu fungsina utami nyaéta isolasi gancang pikeun ngajamin kualitas udara dina tingkat bébas debu. Hal ieu seueur dianggo dina bidang sapertos dahareun, kimia, tékstil, éléktronik, supermarket, kulkas, logistik, gudang, sareng sajabana. Fitur Kakuatan Motif: Motor Rem, 0,55-1,5kW, 220V / 380V Sistem Kontrol listrik AC: Micro- frékuénsi komputer adaptor adaptor Tegangan tina controller: Aman l ...
  • Factory Price For Clean Room Food Processing Supplier -
 Double Insulating Glass Window – Airwoods

    Harga Pabrik Pikeun Panyayian Ngolah Pangan Kamar Anu Reresih - Jandéla Kaca Insulasi Ganda - Airwoods

    Fitur: Desiccant adsorbs uap cai dina sandwich kaca kerung, éta tiasa nyegah gelas gaduh kabut tina bédana suhu antara indoor sareng outdoor (Gelas tunggal tradisional ngagaduhan halimun tina suhu anu bénten antara indoor sareng outdoor), ngajaga kaca beberesih sareng langkung cerah , pikeun mastikeun kinerja transparan jandéla na. Éta cocog pikeun cleanroom, rumah sakit, pabrik farmasi, laboratorium, pabrik éléktronika, jsb Rujukan téknis: Ukuran standar (mm) 1180 × 1000 1 ...
  • Manufacturing Companies for Heat Reclaim Ventilation System -
 Air Shower – Airwoods

    Perusahaan Manufaktur pikeun Sistem Ventilasi Merek Panas - Air Pancuran - Airwoods

    Sateuacan operator lebet kamar bersih, hawa bersih dianggo pikeun niup partikel lebu kana permukaan bajuna, pikeun nyegah lebu tina pancuran udara sareng ngirangan biaya operasional ruang pemurnian kalayan épéktip. Ku nerapkeun kipas panto dua kali silih sambung ngalangkungan poto-listrik poto, éta kéngingkeun nyaluyukeun waktos kanggo pancuran udara, pikeun ngasupkeun otomatis ngamimitian. Unit tunggal tiasa dianggo, atanapi multi unit tiasa dirakit pikeun hubungan ka ...