• GMV5 HR Multi-VRF

    GMV5 HR Multi-VRF

    Efisiensi tinggi Sistem Pamulihan Panas GMV5 nyayogikeun fitur anu saé pikeun GMV5 (téknologi inverter DC, kontrol pameungkeut kipas DC, kontrol tepat kaluaran kapasitas, kontrol balancing tina kulkas, téknologi balancing minyak asli kalayan ruang tekanan tinggi, épisién épisiensi épisién luhur, low- téknologi kontrol operasi suhu, téknologi pemanasan super, adaptasi tinggi pikeun proyek, kulkas lingkungan). Efisiensi énergi na ningkat ku 78% dibandingkeun sareng konvensional ...
  • All DC Inverter VRF Air Conditioning System

    Sadaya Sistem AC ACF VRF

    VRF (AC multi-hubungkeun) mangrupikeun jinis AC pusat, anu biasa dikenal salaku "one connect more" ngarujuk kana sistem AC primér anu di tempat hiji unit luar nyambungkeun dua atanapi langkung unit jero ruangan ngalangkungan pipa, sisi luarna ngadopsi bentuk transfer panas anu disejukkeun ku hawa sareng sisi jero nganut bentuk perpindahan panas penguapan langsung. Ayeuna, sistem VRF seueur dianggo di gedong alit sareng sedeng sareng sababaraha gedong umum. Karakteristik VRF Ce ...