• GMV5 HR Multi-VRF

    GMV5 HR мулти-VRF

    Систем за обновување на топлината со висока ефикасност GMV5 ги отелотворува одличните карактеристики на GMV5 (технологија DC инвертер, контрола на поврзување на вентилаторот DC, прецизна контрола на излезот на капацитетот, контрола на балансирање на ладилното средство, оригинална технологија за балансирање на маслото со комора за висок притисок, висока ефикасност технологија за контрола на работата на температурата, технологија за супер греење, висока прилагодливост за проектот, ладилно средство за животна средина). Неговата енергетска ефикасност е подобрена за 78% во споредба со конвенционалната ...
  • All DC Inverter VRF Air Conditioning System

    Систем за климатизација DC DC инвертер VRF

    VRF (мулти-поврзан клима уред) е вид на централна климатизација, попознат како „едно поврзување повеќе“ се однесува на примарен ладилен систем за климатизација во кој една надворешна единица поврзува две или повеќе внатрешни единици преку цевководи, надворешната страна прифаќа форма на воздушно ладење за пренос на топлина и внатрешната страна усвојува форма на пренос на топлина со директно испарување. Во моментов, системите VRF се широко користени во мали и средни згради и некои јавни згради. Карактеристики на VRF Ce ...