• All DC Inverter VRF Air Conditioning System

    Të gjithë sistemin e kondicionimit të ajrit DC Inverter VRF

    VRF (kondicionim i ajrit me shumë lidhje) është një lloj i kondicionimit të ajrit qendror, i njohur zakonisht si "një lidh më shumë" i referohet një sistemi primar të kondicionimit të ajrit ftohës në të cilin një njësi e jashtme lidh dy ose më shumë njësi të brendshme përmes tubacioneve, ana e jashtme miraton forma e transferimit të nxehtësisë të ftohur me ajër dhe ana e brendshme miraton formën e transferimit të nxehtësisë të avullimit të drejtpërdrejtë. Aktualisht, sistemet VRF përdoren gjerësisht në ndërtesa të vogla dhe të mesme dhe në disa ndërtesa publike. Karakteristikat e VRF Ce ...
  • GMV5 HR Multi-VRF

    GMV5 HR Multi-VRF

    Efikasiteti i lartë Sistemi i Riparimit të Nxehtësisë GMV5 mishëron tiparet e shkëlqyera të GMV5 (teknologjia inverter DC, kontrolli i lidhjes së ventilatorit DC, kontrolli i saktë i prodhimit të kapacitetit, kontrolli i ekuilibrimit të ftohësit, teknologjia origjinale e balancimit të vajit me dhomën e presionit të lartë, kontrolli i daljes me efikasitet të lartë, teknologjia e kontrollit të funksionimit të temperaturës, teknologjia super ngrohëse, përshtatshmëria e lartë për projektin, ftohësi mjedisor). Efikasiteti i tij i energjisë është përmirësuar me 78% krahasuar me konvencionale ...