• Industrial Combined Air Handling Units

  Njësitë e Trajtimit të Ajrit të Kombinuar Industrial

  Industrial AHU është krijuar posaçërisht për fabrika moderne, të tilla si Automotive, Elektronike, Anije, Farmaceutike etj. Holtop ofron zgjidhje për të trajtuar temperaturën e ajrit të brendshëm, lagështinë, pastërtinë, ajrin e pastër, VOCs etj.

 • Combined Air Handling Units

  Njësitë e Kombinuara të Trajtimit të Ajrit

  Projektimi i Seksionit Delikat të Çështjes AHU;
  Projektimi i Modulit Standard;
  Teknologjia kryesore kryesore e rikuperimit të nxehtësisë;
  Kuadri i Aliazhit të Aluminit & Ura e Ftohtë Najloni;
  Panele me lëkurë të dyfishtë;
  Në dispozicion pajisje shtesë fleksibël;
  Spirale uji ftohës / ngrohës me performancë të lartë;
  Kombinime të shumëfishta të filtrave;
  Tifoz me cilësi të lartë;
  Mirëmbajtje më e përshtatshme.

 • Water Cooled Air Handling Units

  Njësitë e trajtimit të ajrit të ftohur me ujë

  Njësia e trajtimit të ajrit punon krahas kullave ftohëse dhe ftohëse në mënyrë që të qarkullojë dhe mirëmbajë ajrin përmes procesit të ngrohjes, ventilimit dhe ftohjes ose kondicionimit të ajrit. Trajtuesi i ajrit në një njësi tregtare është një kuti e madhe që përbëhet nga mbështjellje ngrohëse dhe ftohëse, një ventilator, rafte, dhoma dhe pjesë të tjera që ndihmojnë mbajtësin e ajrit të bëjë punën e tij. Trajtuesi i ajrit është i lidhur me kanalin dhe ajri kalon nga njësia e trajtimit të ajrit në kanalin, dhe pastaj ...
 • Suspended DX Air Handling Unit

  Njësia e pezulluar e trajtimit të ajrit DX

  Njësia e pezulluar e trajtimit të ajrit DX

 • Industrial Heat Recovery Air Handling Units

  Njësitë e trajtimit të ajrit të rikuperimit të nxehtësisë industriale

  Përdoret për trajtimin e ajrit të brendshëm. Njësia e trajtimit të ajrit të rikuperimit të nxehtësisë industriale janë pajisje të kondicionimit të ajrit të madh dhe të mesëm me funksione të ftohjes, ngrohjes, temperaturës dhe lagështisë konstante, ventilimit, pastrimit të ajrit dhe rikuperimit të nxehtësisë. Karakteristikë : Ky produkt integron kutinë e kombinuar të kondicionimit të ajrit dhe teknologjinë e kondicionimit të ajrit me zgjerim të drejtpërdrejtë, e cila mund të realizojë kontrollin e integruar të centralizuar të ftohjes dhe kondicionimit të ajrit. Ajo ka një sistem të thjeshtë, stabl ...
 • Heat recovery DX Coil Air Handling Units

  Nxjerrja e nxehtësisë Njësitë e trajtimit të ajrit të mbështjelljes DX

  Kombinuar me teknologjinë thelbësore të HOLTOP AHU, mbështjellja DX (Zgjerimi i Drejtpërdrejtë) AHU siguron si AHU ashtu edhe njësi kondensimi në natyrë. It'sshtë një zgjidhje fleksibile dhe e thjeshtë për të gjitha zonat e ndërtimit, të tilla si qendra tregtare, zyra, Kinema, Shkolla etj. Njësia e kondicionimit të ajrit për rigjenerimin dhe pastrimin e nxehtësisë me zgjerim të drejtpërdrejtë (DX) është një njësi e trajtimit të ajrit që përdor ajrin si burim i të ftohtit dhe nxehtësisë , dhe është një pajisje e integruar si e burimeve të ftohtë ashtu edhe e nxehtësisë. Përbëhet nga një seksion kondensimi kompresimi i ftohur me ajër në natyrë ...
 • Heat Recovery Air Handling Units

  Njësitë e trajtimit të ajrit të rikuperimit të nxehtësisë

  Kondicionimi i ajrit me rikuperimin e nxehtësisë ajër në ajër, efikasiteti i rikuperimit të nxehtësisë është më i lartë se 60%.

 • Dehumidification Type Air Handling Units

  Njësitë e Trajtimit të Ajrit të Llojit të Dehumidifikimit

  Njësia e trajtimit të ajrit të llojit të dehidifikimit Efikasitet dhe besueshmëri e lartë: Njësi krejtësisht e mbyllur në çelik të fortë me ndërtim të dyfishtë lëkure… CNC e fabrikuar me veshje të shkallës industriale, lëkurë të jashtme MS të veshur me pluhur, GI të brendshme të lëkurës .. për aplikime të veçanta si ushqimi dhe farmaceutika, lëkura e brendshme mund të jetë SS. Kapacitet i lartë për heqjen e lagështisë. Filtra të shtrënguar të rrjedhjes së klasës EU-3 për marrjen e ajrit. Zgjedhje e shumëfishtë e burimit të nxehtësisë së riaktivizimit: -elektrik, avull, rrjedhje termike ...