p

Njësitë e trajtimit të ajrit të ftohur me ujë

Përshkrim i shkurtër:


Detaje të Produktit

FAQ

Njësia e trajtimit të ajrit punon krahas kullave ftohëse dhe ftohëse në mënyrë që të qarkullojë dhe mirëmbajë ajrin përmes procesit të ngrohjes, ventilimit dhe ftohjes ose kondicionimit të ajrit. Trajtuesi i ajrit në një njësi tregtare është një kuti e madhe që përbëhet nga mbështjellje ngrohëse dhe ftohëse, një ventilator, rafte, dhoma dhe pjesë të tjera që ndihmojnë mbajtësin e ajrit të bëjë punën e tij. Mbajtësi i ajrit është i lidhur me kanalin dhe ajri kalon nga njësia e trajtimit të ajrit në kanalin, dhe pastaj përsëri në mbajtësin e ajrit.

Të gjithë këta përbërës punojnë së bashku në varësi të shkallës dhe paraqitjes së ndërtesës. Nëse ndërtesa është e madhe, mund të kërkohen ftohës të shumtë dhe kulla ftohëse dhe mund të ketë nevojë për një sistem të dedikuar për një dhomë serveri në mënyrë që ndërtesa të marrë kondicionim adekuat të ajrit kur kërkohet.

Karakteristikat e AHU:

 1. AHU ka funksione të kondicionimit të ajrit me rikuperimin e nxehtësisë nga ajri në ajër. Strukturë e hollë dhe kompakte me mënyrë fleksibël të instalimit. Ul shumë koston e ndërtimit dhe përmirëson shkallën e shfrytëzimit të hapësirës.
 2. AHU e pajisur me bërthamë të rigjenerimit të nxehtësisë të ndjeshme ose të entalpisë. Efikasiteti i rikuperimit të nxehtësisë mund të jetë më i lartë se 60%
 3. Kornizë e integruar e tipit panel 25 mm, është perfekte për të ndaluar urën e ftohtë dhe për të rritur intensitetin e njësisë.
 4. Panel me sanduiç me lëkurë të dyfishtë dhe shkumë me densitet të lartë PU për të parandaluar urën e ftohtë.
 5. Spiraljet e ngrohjes / ftohjes janë bërë nga fins alumini hidrofilik dhe anti-korroziv të veshur, eleminojnë në mënyrë efektive "urën e ujit" në hendekun e finit, dhe zvogëlon rezistencën e ventilimit dhe zhurmës, si dhe konsumin e energjisë, efikasiteti termik mund të rritet me 5% .
 6. Njësia aplikon enë unike të kullimit të dyfishtë të ujit për të siguruar ujin e kondensuar nga shkëmbyesi i nxehtësisë (nxehtësia e ndjeshme) dhe shkarkimi i spirales plotësisht.
 7. Adoptoni tifozin e jashtëm të rotorit me efikasitet të lartë, i cili është me zhurmë të ulët, presion të lartë statik, funksionim të qetë dhe uljen e kostove të mirëmbajtjes.
 8. Panelet e jashtme të njësisë janë fiksuar nga vida udhëheqëse najloni, zgjidhen në mënyrë efektive ura e ftohtë, duke e bërë më të lehtë mirëmbajtjen dhe ekzaminimin në hapësirën kufitare.
 9. E pajisur me filtra standardë tërheqës, duke zvogëluar hapësirën e mirëmbajtjes dhe kostot.

 


 • E mëparshme:
 • Tjetra:

 • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni