• Air Purifiers with Disinfection Function

  Pastrues ajri me funksion dezinfektimi

  Shkalla e sterilizimit të pastruesit të llojit të dezinfektimit të ajrit teknologjia molekulare e thyerjes është deri në 99.9%. Shkalla e Dorëzimit të Ajrit të Pastër (CADR): 480m3 / h, e përshtatshme për zonën 40-60m2. Hiqni erën në mënyrë efektive dhe pastroni PM2.5, mjegull, polen, pluhur, VOC. Pastruesi i ajrit është testuar në qendrën e zbulimit të mikrobiologjisë. Shkalla e vrasjes për virusin H1N1 dhe virusin H3N2 është rreth 99.9%.

 • Airwoods Ceiling Air Purifier

  Pastruesi i ajrit në tavan i drunjve

  1. Kapni dhe vrisni virusin me efikasitet të lartë. Hiqni H1N1 mbi 99% brenda një ore.
  2. Rezistencë e ulët e presionit me 99.9% shpejtësi të filtrimit të pluhurit
  3. Instalimi i llojit të mbylljes për çdo dhomë dhe hapësirë ​​tregtare

 • Single Way Blower Fresh Air Filtration Systems

  Sistemet e Filtrimit të Ajrit të Pastër Blower Single Way

  Cilësi e shkëlqyeshme e ajrit të brendshëm, përmbajtje e lartë e oksigjenit Sistemi i filtrimit të ajrit të freskët në një drejtim siguron ajër të pastër në ambient të hapur me pastrim të lartë. Equippedshtë e pajisur me filtra të dyfishtë me shpejtësi filtrimi PM2.5 mbi 95%. Mund të përdoret për të punuar së bashku me ventiluesin e rigjenerimit të energjisë Holtop për pastrim më të mirë të ajrit ose të përdorur në mënyrë të pavarur për pastrimin e ajrit në sistemin e kondicionimit të ajrit. Ka funksionet opsionale të qarkullimit të brendshëm. Në situatën kur nuk është e përshtatshme për të ...
 • Fresh Air Disinfection Box for HVAC System

  Kutia e dezinfektimit të ajrit të freskët për sistemin HVAC

  Karakteristikat e Sistemit të Kutisë së Dezinfektimit të Ajrit të Pastër
  (1) Inaktivizimi efikas
  Vrisni virusin në ajër në një kohë të shkurtër, duke zvogëluar shumë mundësinë e transmetimit të virusit.
  (2) Nisma e plotë
  Një shumëllojshmëri e joneve të pastrimit gjenerohen dhe emetohen në të gjithë hapësirën, dhe ndotës të ndryshëm të dëmshëm zbërthehen në mënyrë aktive, gjë që është efikase dhe gjithëpërfshirëse.
  (3) Ndotja zero
  Pa ndotje sekondare dhe zhurmë zero.
  (4) I besueshëm dhe i përshtatshëm
  (5) Cilësi të lartë, instalim dhe mirëmbajtje e përshtatshme
  Zbatimi: shtëpi banimi, zyrë e vogël, kopsht fëmijësh, shkollë dhe vende të tjera.