Objektet arsimore

Zgjidhja e HVAC për Ndërtimin e Arsimit

Përmbledhje

Nevojat për ngrohje dhe ftohje të institucioneve arsimore dhe kampuseve janë të gjëra dhe të larmishme, duke kërkuar sisteme të mirë-dizajnuara për të siguruar një mjedis të sigurt dhe të rehatshëm të të mësuarit. Woodwoods kupton nevojat komplekse të sektorit arsimor dhe ka fituar një reputacion të fortë për hartimin dhe instalimin e sistemeve HVAC që përmbushin dhe tejkalojnë pritjet e klientëve tanë.

Kërkesat për HVAC për objektet arsimore

Për sektorin arsimor, kontrolli i efektshëm i klimës nuk ka të bëjë vetëm me sigurimin e temperaturave të rehatshme në të gjitha objektet, por me menaxhimin e kontrollit të klimës në një mori hapësirash të mëdha dhe të vogla, si dhe akomodimin e grupeve të njerëzve që takohen në kohë të ndryshme të ditës. Për efikasitet maksimal, kjo kërkon një rrjet kompleks të njësive që mund të menaxhohen në mënyrë të pavarur për përdorim optimal gjatë periudhave të pikut dhe jashtë pikut. Për më tepër, për shkak se një dhomë e mbushur me njerëz mund të jetë një terren ushqyes për patogjenët e ajrit, është e rëndësishme që sistemi HVAC të plotësojë kërkesat e rrepta të cilësisë së ajrit të brendshëm përmes një kombinimi të ventilimit dhe filtrimit efektiv. Meqenëse shumica e institucioneve arsimore veprojnë me buxhete të ngushta, është gjithashtu kritike që shkolla të jetë në gjendje të sigurojë mjedise optimale të të mësuarit, ndërsa menaxhon në mënyrë efektive kostot e konsumit të energjisë.

solutions_Scenes_education03

Librari

solutions_Scenes_education04

Salla e Brendshme e Sporteve

solutions_Scenes_education01

Dhoma e klasave

solutions_Scenes_education02

Ndërtesa e zyrave të mësuesve

Zgjidhja e drurëve të ajrit

Në Airwoods, ne do t'ju ndihmojmë të krijoni mjedise me cilësi superiore të ajrit të brendshëm dhe nivele të ulëta të zërit që ju nevojiten për lehtësira arsimore komode, produktive për studentët, mësuesit dhe stafin, pavarësisht nëse keni një shkollë K-12, universitet ose kolegj të komunitetit.

Ne njihemi për aftësinë tonë për të inxhinieruar dhe ndërtuar zgjidhje me porosi HVAC që plotësojnë kërkesat unike të mjediseve arsimore. Ne bëjmë një vlerësim të plotë të objektit (ose ndërtesave të prekura në kampus), duke marrë parasysh infrastrukturën, projektin, funksionalitetin dhe efikasitetin e sistemit aktual HVAC. Ne pastaj dizenjojmë një sistem për të siguruar kushte optimale brenda hapësirave të ndryshme. Teknikët tanë do të punojnë me ju për të siguruar që sistemet tuaja të ventilimit plotësojnë ose tejkalojnë standardet e cilësisë së ajrit. Ne gjithashtu mund të instalojmë sisteme inteligjente të monitorimit të kontrollit të cilat mund të rregullojnë temperaturën në shumë hapësira të ndryshme në përputhje me kohën dhe madhësitë e klasës, kështu që ju mund të shkurtoni faturat e energjisë vetëm duke ngrohur dhe ftohur dhoma specifike ndërsa ato po përdoren. Së fundmi, për të maksimizuar prodhimin dhe jetëgjatësinë e sistemit tuaj HVAC, Airwoods mund të sigurojë një strategji të vazhdueshme kujdesi dhe mirëmbajtjeje që përshtatet me kërkesat tuaja buxhetore.

Pavarësisht nëse jeni duke ndërtuar një kampus të ri nga themeli, ose jeni duke u përpjekur të sillni një objekt arsimor historik deri në kodet aktuale të efiçencës së energjisë, Airwoods ka burimet, teknologjinë dhe ekspertizën për të krijuar dhe zbatuar një zgjidhje HVAC që do të përmbushë shkollën tuaj nevojat për shumë vite që do të vijnë.