• Holtop Modular Air Cooled Chiller With Heat Pump

  Çiltër ftohës ajror modular Holtop me pompë nxehtësie

  Çiltrat modularë të ftohur me ajër Holtop janë produkti ynë më i fundit i bazuar në mbi njëzet vjet kërkimesh dhe zhvillimesh të rregullta, akumulimi të teknologjisë dhe përvojës së prodhimit të cilat na ndihmuan të zhvillojmë ftohës me performancë të qëndrueshme dhe të besueshme, të përmirësuar në masë të madhe efikasitetin e transferimit të nxehtësisë së avulluesit dhe kondensatorit. Në këtë mënyrë është zgjidhja më e mirë për të kursyer energji, për të mbrojtur mjedisin dhe për të arritur një sistem të rehatshëm të kondicionimit të ajrit.

 • LHVE Series Permanent Magnet Synchronous Frequency Conversion Screw Chiller

  Seri LHVE Chiller vidë për konvertimin e frekuencës sinkrone të magnetit të përhershëm

  Seri LHVE Chiller vidë për konvertimin e frekuencës sinkrone të magnetit të përhershëm

 • Modular Air-cooled Scroll Chiller

  Çelësi lëvizës modular i ftohur me ajër

  Çelësi lëvizës modular i ftohur me ajër

 • CVE Series Permanent Magnet Synchronous Inverter Centrifugal Chiller

  Seri CVE Chiller centrifugale inverter sinkron magnet i përhershëm

  Motor invertor sinkron magnetik me shpejtësi të lartë PMSM-ja e parë me fuqi të lartë dhe shpejtësi të lartë në botë përdoret për këtë ftohës centrifugale. Fuqia e tij është më e lartë se 400 kW dhe shpejtësia e rrotullimit është mbi 18000 rpm. Efikasiteti motorik është mbi 96% dhe 97.5% në maksimum, më i lartë se standardi kombëtar i klasës 1 për performancën e motorit. Compshtë kompakt dhe i lehtë. Një PMSM me shpejtësi të lartë 400kW peshon njësoj si një motor induksion AC 75kW. Duke adoptuar teknologjinë ftohëse të ftohjes me ftohje spirale për të ...
 • Water-cooled Screw Chiller

  Çelësi vidë i ftohur me ujë

  Shtë një lloj ftohës me vidë të ftohur me ujë me kompresor vidash të përmbytur që mund të lidhet me të gjitha llojet e njësisë së mbështjellësit për të realizuar ftohjen për ndërtesat e mëdha civile ose industriale. 1. Kontroll i saktë i temperaturës së ujit falë rregullimit të kapacitetit pa shkallë nga 25% ~ 100%. (Krahasim i vetëm) ose 12.5% ​​100% (krahasim i dyfishtë). 2. Efikasitet më i lartë i shkëmbimit të nxehtësisë falë metodës së avullimit të përmbytur. 3. Efikasitet më i lartë nën ngarkesë të pjesshme falë modelit të funksionimit paralel. 4. Besueshmëri të lartë të naftës ri ...