p

Seri CVE Chiller centrifugale inverter sinkron magnet i përhershëm

Përshkrim i shkurtër:


Detaje të Produktit

FAQ

Motor inverter sinkron magnetik me shpejtësi të lartë
PMSM-ja e parë në botë me fuqi të lartë dhe me shpejtësi të lartë përdoret për këtë ftohës centrifugale. Fuqia e tij është më e lartë se 400 kW dhe shpejtësia e rrotullimit është mbi 18000 rpm. Efikasiteti motorik është mbi 96% dhe 97.5% në maksimum, më i lartë se standardi kombëtar i klasës 1 për performancën e motorit. Compshtë kompakt dhe i lehtë. Një PMSM me shpejtësi të lartë 400kW peshon njësoj si një motor induksion AC 75kW. Me miratimin e teknologjisë spirale të ftohjes së ftohësit spiral për të qetësuar statorin dhe rotorin, temperatura e motorit mund të kontrollohet në rreth 40, duke siguruar funksionim efikas.
Shtytës me dy faza të drejtuar me motor me shpejtësi të lartëNjësia miraton shtytësin me dy faza të drejtuar nga motori me shpejtësi të lartë. Anulohen ingranazhet e shpejtimit dhe 2 kushineta radiale, gjë që do të përmirësojë efikasitetin dhe do të zvogëlojë humbjen mekanike me të paktën 70%. Me drejtues të drejtpërdrejtë dhe strukturë të thjeshtë, kompresori punon me besueshmëri në madhësi më të vogël. Vëllimi dhe pesha e kompresorit është vetëm 40% e kompresorit konvencional me të njëjtën kapacitet. Pa zhurmën me frekuencë të lartë të ingranazheve të shpejtimit, tingulli i funksionimit të kompresorit është shumë më i ulët. Kjo është 8dBA më e ulët se një njësi konvencionale.  width=
 width=
Dizajn pneumatik "me bandë të gjerë" me të gjitha kushtet

Shtytësi dhe shpërndarësi janë të optimizuar për të realizuar funksionimin me efikasitet të lartë të kompresorit nën ngarkesë 25-100%. Krahasuar me modelin konvencional që bazohet në funksionimin e ngarkesës së plotë, ky model mund të zvogëlojë zbutjen e efikasitetit të kompresorit. Ftohës centrifugale konvertuese konvencionale realizon kontrollin e kapacitetit nga shpejtësia e ndryshueshme e kompresorit dhe këndi i ndryshueshëm i hapjes së fletës udhëzuese e cila fillon të ulet nën ngarkesën 50 ~ 60%. Sidoqoftë, ftohësi centrifugale i serisë Gree CVE mund të ndryshojë drejtpërdrejtë shpejtësinë e kompresorit nën ngarkesën 25 ~ 100% për të zvogëluar humbjen e mbytjes së lopatës udhëzuese dhe për të përmirësuar performancën e punës në të gjitha kushtet.

Inverter i valës sinusale të instaluar

Me miratimin e teknologjisë së kontrollit pa sensorë, rotori i motorit mund të pozicionohet pa sondë. Me teknologjinë e rregullueshme të rregullimit PWM, invertori mund të prodhojë valë të qetë sinusi për të përmirësuar efikasitetin e motorit. Inverteri është instaluar drejtpërdrejt në njësi, duke kursyer hapësirë ​​në dysheme për klientët. Përveç kësaj, të gjitha telat e komunikimit janë të lidhur në fabrikë për të përmirësuar besueshmërinë e njësisë.

 width=
 width=
Difuzor i llamarës me viskozitet të ulët

Dizajni unik i shpërndarësit të fletës me viskozitet të ulët dhe llamarina udhëzuese e ajrit mund të kthejnë gazin me shpejtësi të lartë në gaz me presion të lartë statik në mënyrë efektive për të realizuar rikuperimin e presionit. Nën ngarkesë të pjesshme, devijimi i lopatës zvogëlon humbjen e kthimit të rrjedhës, përmirëson performancën e pjesshme të ngarkesës dhe zgjeron diapazonin e funksionimit të njësisë

Teknologjia e kompresimit me dy faza
Krahasuar me sistemin e ftohjes me një fazë, kompresimi me dy faza përmirëson efikasitetin e qarkullimit me 5% ~ 6%. Shpejtësia e rrotullimit të kompresorit ulet në mënyrë që kompresori të jetë më i besueshëm dhe i qëndrueshëm.
 width=
 width=
Shtytës hermetik me efikasitet të lartë
Shtytësja e kompresorit është një shtytës hermetik i trefishtë, i cili është më efikas dhe i besueshëm se një shtytës i paprekur. Ai miraton strukturën 3-dimensionale të fletë ajrore në mënyrë që të jetë më adaptive. Përmes analizës së elementeve të fundme, makinës inspektuese me 3 koordinata, testit ekuilibër dinamik, testit mbi shpejtësi dhe testit aktual në kushtet aktuale të punës, sigurohet që shtytësi plotëson kërkesat e dizajnit dhe është i aftë për funksionim të qëndrueshëm. Shtytësi dhe boshti themelor përdorin lidhje pa çelës, e cila mund të shmangë përqendrimin e pjesshëm të stresit dhe jashtë-ekuilibrin e aditivit të rotorit që shkaktohet nga kyçja, duke përmirësuar kështu qëndrueshmërinë e funksionimit të kompresorit.
Shkëmbyes nxehtësie me efikasitet të lartë
Sipërfaqja e shkëmbimit të nxehtësisë është projektuar bazuar në mekanizmin e transferimit të nxehtësisë. Optimshtë optimizuar për të zvogëluar humbjen e presionit që rrjedh dhe konsumin e energjisë. Nën-ftohësi është i pajisur në pjesën e poshtme të kondensatorit. Me kufizime të shumta të rrjedhës, shkalla e nën-ftohjes mund të jetë deri në 5. Bordi izolues i mesëm miraton tub të lehtë që është dy herë më i trashë se tubi i filetuar për t'u bashkuar me bordin mbështetës, prandaj, tubi i bakrit nuk do të dëmtohet nën ndikimin e ftohësit me shpejtësi të lartë. Projektimi i pllakës së tubit me groove 3-V është miratuar për të garantuar efektin e mbylljes.
 width=
 width=
Platforma e përparuar e kontrollit
Përdoret procesori i sinjalit dixhital 32-bit CPU dhe DSP me performancë të lartë. Saktësia e lartë e mbledhjes së të dhënave dhe kapaciteti i përpunimit të të dhënave sigurojnë tiparin në kohë reale dhe saktësinë e kontrollit të sistemit. Së bashku me ekranin LCD me ngjyra të prekura, përdoruesi mund të realizojë lehtësisht kontroll automatik dhe kontroll manual në korrigjimin e gabimeve. Ai gjithashtu miraton algoritmin inteligjent të kontrollit të përbërjes Fuzzy-PID, i cili është i integruar me teknologjinë inteligjente, teknologjinë e paqartësisë dhe algoritmin normal të kontrollit PID, në mënyrë që sistemi të jetë i aftë të shpejtësisë së përgjigjes së shpejtë dhe performancës së qëndrueshme.

  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

    Kategoritë e produkteve