• CVE Series Permanent Magnet Synchronous Inverter Centrifugal Chiller

    Seri CVE Chiller centrifugale inverter sinkron magnet i përhershëm

    Motor invertor sinkron magnetik me shpejtësi të lartë PMSM-ja e parë me fuqi të lartë dhe shpejtësi të lartë në botë përdoret për këtë ftohës centrifugale. Fuqia e tij është më e lartë se 400 kW dhe shpejtësia e rrotullimit është mbi 18000 rpm. Efikasiteti motorik është mbi 96% dhe 97.5% në maksimum, më i lartë se standardi kombëtar i klasës 1 për performancën e motorit. Compshtë kompakt dhe i lehtë. Një PMSM me shpejtësi të lartë 400kW peshon njësoj si një motor induksion AC 75kW. Duke adoptuar teknologjinë ftohëse të ftohjes me ftohje spirale për të ...