• CVE Series Permanent Magnet Synchronous Inverter Centrifugal Chiller

    CVE Series Permanent Magnet Syndromeous Inverter Centrifugal Chiller

    Motor inverter sinkron magnetik kecepatan tinggi permanén PMSM kakuatan tinggi sareng kecepatan luhur munggaran di dunya digunakeun pikeun chiller sentrifugal ieu. Kakuatanna langkung luhur tibatan 400 kW sareng kecepatan rotasi na luhur 18000 rpm. Efisiensi motor di luhur 96% sareng 97.5% maksimal, langkung luhur tibatan standar kelas 1 nasional ngeunaan kinerja motor. Éta kompak sareng hampang. 400SMW kecepatan luhur PMSM beuratna sami sareng motor induksi AC 75kW. Ku nyoko kana téknologi pendingin spiral spray spray ka ...