• CVE Series Permanent Magnet Synchronous Inverter Centrifugal Chiller

    Центрифугален чилер за постојан магнет Синхрон магнет серија CVE

    Брзиот постојан магнетски синхрон инвертер мотор Првиот PMSM со голема моќност и голема брзина во светот се користи за овој центрифугален чилер. Неговата моќност е поголема од 400 kW, а брзината на ротација е над 18000 вртежи во минута. Ефикасноста на моторот е над 96% и 97,5% максимално, повисока од националниот стандард 1 за перформансите на моторот. Тој е компактен и лесен. Брзиот PMSM 400kW тежи исто како и индукциски мотор од 75kW. Со усвојување на технологија за ладење со прскање со спирално ладилно средство за ...