• Тип на одвлажнување Единици за ракување со воздух

    Тип на одвлажнување Единици за ракување со воздух

    Тип на одвлажнување Единици за ракување со воздух Висока ефикасност и доверливост : Целосно самостојна единица од робустен нерѓосувачки челик со конструкција со двојна кожа… ЦПУ изработен со индустриски слој, надворешна кожа обложена MS во прав, внатрешна кожа GI..за специјални апликации како храна и фармацевтски производи, внатрешната кожа може да биде СС.Висок капацитет за отстранување на влага.Филтри за протекување од ЕУ-3 за довод на воздух.Повеќекратен избор на извор на топлина за реактивирање:-електричен, парен, термички флуи...
  • Единици за ракување со воздух со ладен вода

    Единици за ракување со воздух со ладен вода

    Единицата за ракување со воздух работи заедно со кулите за ладење и ладење со цел да го циркулира и одржува воздухот низ процесот на загревање, вентилација и ладење или климатизација.Ракувачот за воздух на комерцијалната единица е голема кутија која се состои од калеми за греење и ладење, вентилатор, лавици, комори и други делови кои му помагаат на ракувачот со воздух да ја врши својата работа.Ракувачот за воздух е поврзан со каналот и воздухот поминува низ од единицата за ракување со воздух до каналот, а потоа ...

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
Оставете ја вашата порака