Вовед во компанијата

Нашата заложба е да им обезбедиме на нашите клиенти највисок квалитет

услуги и производи по пристапни цени.

Воздушни дрва е водечки глобален снабдувач на иновативни енергетски ефикасни производи за греење, вентилација и климатизација и комплетни HVAC решенија на станбените, комерцијалните и индустриските пазари.

Ние се посветивме на истражувањето и развојот на технологијата во областа на единиците за обновување на енергијата и системот за паметна контрола повеќе од 19 години. Имаме многу силен тим за истражување и развој кој собира над 50 години искуство во индустријата и поседува десетици патенти секоја година.

Имаме повеќе од 50 искусни техничари кои се професионални во дизајнот на HVAC и чиста соба за различни индустриски апликации. Секоја година, завршуваме повеќе од 100 проекти во различни земји. Нашиот тим може да понуди сеопфатни решенија за HVAC вклучувајќи консултант за проекти, дизајн, снабдување со опрема, инсталација, обука, одржување, па дури и проекти со клуч-клуч за да одговараат на различните потреби на клиентите.

Нашата цел е да обезбедиме добар квалитет на зградата на воздухот во светот со енергетски ефикасни производи, оптимизирани решенија, ефективни цени и одлични услуги за нашите клиенти.

45eb7d8487716e24215b46cac658049f
图标培训2

Консултации и имплементација на системот
Обезбедете консултантски услуги и предлози, избор на производи и цртежи на дизајни во согласност со проектите.

图标设计2

Решение и опрема на системот
Обезбедете оптимизирани решенија со услуги за дизајн, набавка, транспорт, инсталација, обука и пуштање во работа

图标施工2

Инсталирање и пуштање во употреба на странство
Тимот за инсталација на „Ервудсвуд“ има големо искуство на изградба, инсталација и пуштање во употреба на самото место.

图片售后

Обука за работа и услуга по продажба
Обезбедете стручна обука за да им помогнете на клиентите подобро да управуваат со нивниот систем, да ги намалите дефектите и да го продолжите времето на услугата на машината.