• Water Cooled Air Handling Units

  Единици за управување со воздух ладен во вода

  Единицата за управување со воздух работи заедно со кулите за ладење и ладење со цел да циркулира и одржува воздухот преку процесот на греење, вентилација и ладење или климатизација. Ракувачот со воздух на комерцијална единица е голема кутија која е составена од калеми за греење и ладење, вентилатор, лавици, комори и други делови кои му помагаат на управувачот на воздухот да си ја заврши работата. Ракувачот на воздухот е поврзан со канализацијата и воздухот минува низ единицата за ракување со воздухот до каналот, а потоа ...
 • Suspended DX Air Handling Unit

  Суспендирана единица за управување со воздух DX

  Суспендирана единица за управување со воздух DX
 • Combined Air Handling Units

  Комбинирани единици за ракување со воздух

  Дизајн на деликатна секција на случајот AHU;
  Дизајн на стандарден модул;
  Водечка основна технологија за обновување на топлината;
  Рамка од алуминиумска легура & најлон ладен мост;
  Двојни панели за кожа;
  Флексибилни додатоци на располагање;
  Калеми за вода за ладење / греење со високи перформанси;
  Повеќе комбинации на филтри;
  Вентилатор со висок квалитет;
  Поудобно одржување.
 • Industrial Heat Recovery Air Handling Units

  Индустриски единици за управување со воздухот за обновување на топлината

  Се користи за третман на воздух во затворени простории. Индустриска единица за ракување со воздух за обновување на топлината се опрема за климатизација со голема и средна големина со функции на ладење, греење, постојана температура и влажност, вентилација, прочистување на воздухот и обновување на топлината. Карактеристика : Овој производ ги интегрира комбинираната кутија за климатизација и технологијата за директно проширување на климатизацијата, што може да ја реализира централизираната интегрирана контрола на ладењето и климатизацијата. Има едноставен систем, стабилна ...
 • Heat recovery DX Coil Air Handling Units

  Единици за управување со воздухот на серпентина DX за обновување на топлината

  Во комбинација со основната технологија на HOLTOP AHU, серпентина DX (Direct Expansion) AHU обезбедува и AHU и единица за кондензација на отворено. Тоа е флексибилно и едноставно решение за целата област на градење, како што се трговски центар, канцеларија, кино, училиште итн. Единицата за климатизација за директно враќање и прочистување на топлина (DX) е единица за третман на воздух што го користи воздухот како извор на студ и топлина , и е интегриран уред и од студ и од извори на топлина. Се состои од дел за кондензација на компресија со надворешно ладење со воздух ...
 • Heat Recovery Air Handling Units

  Единици за управување со воздухот за обновување на топлината

  Климатизација со обновување на топлината од воздух до воздух, ефикасноста на враќање на топлината е поголема од 60%.
 • Dehumidification Type Air Handling Units

  Единици за управување со воздухот од типот на овлажнување

  Тип на одвлажнување Единици за управување со воздух Висока ефикасност и сигурност: Целосно самостојна единица во робустен не'рѓосувачки челик со двојна конструкција на кожа… CNC изработен со индустриски слој, надворешна кожа MS обложена со прав, внатрешен GI на кожа ... за специјални апликации како храна и фармацевтски производи, внатрешната кожа може да биде СС. Висок капацитет за отстранување на влага. Тесни филтри за истекување на воздух од одделение ЕУ-3. Повеќекратен избор на извор на топлина за повторно активирање: -електрични, парни, термички флуиди ...
 • Industrial Combined Air Handling Units

  Индустриски единици за управување со комбиниран воздух

  Индустрискиот AHU е специјално дизајниран за модерна фабрика, како што се автомобилски, електронски, вселенски летови, фармацевтски производи итн. Holtop нуди решение за справување со температурата на воздухот во затворените простории, влажноста, чистотата, свеж воздух, VOCs итн.