• Air Purifiers with Disinfection Function

  Прочистувачи на воздухот со функција за дезинфекција

  Технологија на молекуларно кршење стапка на стерилизација на прочистувач на типот на дезинфекција на воздухот е до 99,9%. Стапка на испорака на чист воздух (CADR): 480м3 / ч, погодна за површина од 40-60м2. Ефикасно отстранувајте го мирисот и прочистете PM2.5, магла, полен, прашина, VOCs. Прочистувачот на воздухот е тестиран во центарот за откривање на микробиологија. Стапката на убиства за вирусот Х1Н1 и вирусот Х3Н2 е околу 99,9%. 
 • Single Way Blower Fresh Air Filtration Systems

  Системи за филтрирање на свеж воздух со дувалка со еден начин

  Одличен квалитет на воздухот во затворените простории, висока содржина на кислород Еднонасочниот систем за филтрирање на свеж воздух снабдува отворен свеж воздух во просторијата со високо прочистување. Тој е опремен со двојни филтри со стапка на филтрација PM2.5 над 95%. Може да се користи за работа заедно со вентилатор за обновување на енергијата Holtop за подобро прочистување на воздухот или користен независно за прочистување на воздухот во системот за климатизација. Има опционални функции на циркулација во затворен простор. Во ситуација кога не е соодветно да се во ...
 • Fresh Air Disinfection Box for HVAC System

  Кутија за дезинфекција на свеж воздух за HVAC систем

  Карактеристики на системот за кутии за дезинфекција на свеж воздух
  (1) Ефикасна инактивација
  Убијте го вирусот во воздухот за кратко време, значително намалувајќи ја можноста за пренесување на вирусот.
  (2) Целосна иницијатива
  Различни јони за прочистување се генерираат и се емитуваат на целиот простор и активно се распаѓаат разни штетни загадувачи, што е ефикасно и сеопфатно.
  (3) Нула загадување
  Без секундарно загадување и нула бучава.
  (4) Сигурен и удобен
  (5) Висок квалитет, удобна инсталација и одржување
  Апликација: станбена куќа, мала канцеларија, градинка, училиште и други места.