ЕПЦ

EPC кратенка за инженерство, набавки, градежништво и е истакната форма на

договорен договор.

EPC е кратенка за инженерство, набавка, градежништво и е истакната форма на договор за договор.Инженерскиот и градежниот изведувач ќе го изврши деталниот инженерски проект на проектот, ќе ја набави целата потребна опрема и материјали, а потоа ќе изгради за да испорача функционален објект или средство на своите клиенти.

epc

Ервудспрерасна во компанија која обезбедува сеопфатна услуга за инженерство, набавки и градежништво (EPC) и ги поддржува своите клиенти во текот на целиот животен циклус на проектот.Искусните, мултидисциплинарни професионалци на компанијата се посветени на обезбедување целосен спектар на услуги за своите клиенти од почетокот на проектот до дефинирањето и дизајнот, изградбата, пуштањето во работа и обуката, до работењето и одржувањето. Нашиот успех во обезбедувањето EPC услуги се должи на нашата способност да понудиме целосен опсег на услуги, вклучувајќи инженерство, дизајн, изработка и изградба на лице место.

Со упатен и искусен тим, докажана методологија на проектот и неспоредлива индустриска експертиза, можеме да го испорачаме вашиот проект на време и со буџет.Ние опслужуваме национални и глобални клиенти во над 80 земји.

EPC-2

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
Оставете ја вашата порака