Обука

AIRWOODS обезбедуваат стручна обука за да им помогнат на клиентите подобро да управуваат со нивните

HVAC систем, намалете го дефектот и продолжете го времето на сервисирање на машината.

AIRWOODS овозможуваат професионална обука за да им помогне на клиентите подобро да управуваат со нивниот HVAC систем, да ги намалат дефектите и да го продолжат времето на услугата на машината.

Средба за презентација

traning
traning-2-1024x768
online-traning

Научете заедно, подобри услуги!