• Вентички одвлажнувач за обновување на топлина со разменувач на топлина на плочи

  Вентички одвлажнувач за обновување на топлина со разменувач на топлина на плочи

  • Школка од пена плоча од 30 мм
  • Ефикасноста на разумна размена на топлина е 50%, со вградена одводна тава
  • EC вентилатор, две брзини, прилагодлив проток на воздух за секоја брзина
  • Аларм за манометар за разлика во притисокот, опционален потсетник за замена на флтер
  • Калеми за ладење на вода за одвлажнување
  • 2 влезови за воздух и 1 излез за воздух
  • Инсталација на ѕид (само)
  • Флексибилен лев тип (свеж воздух доаѓа од левиот излез за воздух) или десен тип (свеж воздух доаѓа од десниот излез за воздух)
 • Вид на тркала за обновување на топлина одвлажнувач на свеж воздух

  Вид на тркала за обновување на топлина одвлажнувач на свеж воздух

  1. Дизајн на внатрешна гумена изолација
  2. Вкупно тркало за обновување на топлина, разумна топлинска ефикасност > 70%
  3. EC вентилатор, 6 брзини, прилагодлив проток на воздух за секоја брзина
  4. Висока ефикасност одвлажнување
  5. Инсталација на ѕид (само)
  6. Аларм за манометар за разлика на притисок или аларм за замена на филтер (опционално)

 • Одвлажнувач на свеж воздух

  Одвлажнувач на свеж воздух

  Поефикасен, стабилен и сигурен систем за ладење и одвлажнување

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
Оставете ја вашата порака