• Fresh Air Dehumidifier

    Pastrues i ajrit të freskët

    Monitorimi i cilësisë së ajrit dhe lagështisë në shtëpinë tuaj është thelbësor për shëndetin dhe komoditetin tuaj, si dhe mbrojtjen për shtëpinë dhe sendet tuaja. Dehumidifier qendror Holtop është krijuar për të punuar me sisteme të tjerë HVAC për të sjellë ajër të pastër dhe të pastër në shtëpinë tuaj. Parimi i punës së sistemeve të dehumidifikimit të ajrit të freskët Holtop Sistemi i pastrimit dhe dehidifikimit të ajrit të freskët Holtop miraton parimin e ftohjes së dehidifikimit. Duke ulur temperaturën e ajrit, teprica ...