Instalimi

Ekipi i projektit Airwoods është një ekip profesional i instalimit që mund të sigurojë mbështetje për të

secili projekt

Airwoods jo vetëm që ofron shërbime të dizajnit dhe këshillimit për kondicionimin e ajrit jashtë dhe projekte të inxhinierisë së dhomave të pastra, por gjithashtu siguron ndërtim, instalim dhe shërbime pas shitjes si ofrues zgjidhje me një ndalesë për projektet inxhinierike jashtë shtetit. Anëtarët e ekipit tonë të instalimit janë ekspert hyrje për ndërtimin dhe instalimin në vend, dhe udhëheqësi i ekipit ka përvojë të pasur të ndërtimit dhe instalimit jashtë shtetit.

Sipas karakteristikave dhe nevojave aktuale të projektit, ekipi i instalimit mund të sigurojë zgjidhjen e përgjithshme të projektit me teknikë të ndryshëm profesionistë siç janë dekoruesit, hidraulikët e ajrit, hidraulikët, elektricistët, salduesit, etj, për të siguruar që projekti të përfundojë në kohë dhe në përputhje me cilësinë.