Pamasangan

Tim proyék Airwoods mangrupikeun tim instalasi profesional anu tiasa masihan dukungan

unggal proyék

Airwoods henteu ngan ukur nyayogikeun desain & jasa konsultasi pikeun AC di luar negeri sareng proyek rékayasa kamar bersih, tapi ogé nyayogikeun jasa konstruksi, instalasi sareng saatos penjualan salaku panyadia solusi mandeg kanggo proyek rékayasa luar negeri. Anggota tim instalasi kami ahli logntime pikeun konstruksi sareng pamasangan dina situs, sareng pamimpin tim gaduh pangwangunan luar negeri sareng pangalaman instalasi anu euyeub.

Numutkeun karakteristik sareng kabutuhan aktual proyek, tim instalasi tiasa nyayogikeun solusi proyek secara lengkep sareng sababaraha rupa teknisi profesional sapertos dekorator, tukang ledeng hawa, tukang ledeng, tukang listrik, tukang las, sareng sajabana, pikeun mastikeun yén proyek réngsé dina waktosna sareng saluyu sareng kualitasna.