Pamasangan

Tim proyék Airwoods mangrupikeun tim instalasi profesional anu tiasa masihan dukungan

unggal proyék

Pamasangan

Ihtisar:

Airwoods henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun desain & jasa konsultasi pikeun AC di luar negeri sareng proyek rékayasa kamar bersih, tapi ogé nyayogikeun konstruksi, instalasi sareng jasa purna jual salaku jasa mandeg pikeun proyék rékayasa luar negeri. Tim proyék Airwoods mangrupikeun tim instalasi profesional anu tiasa nyayogikeun dukungan pikeun tiap proyek. Masing-masing anggota tim instalasi ngagaduhan pangwangunan sareng instalasi pangalaman anu luas, sareng pamimpin tim gaduh pangwangunan luar negeri sareng pangalaman pamasangan anu éksténsif.

Bubuka sareng tampilan tim instalasi: 

Numutkeun karakteristik sareng kabutuhan aktual proyek, tim instalasi tiasa nyayogikeun sakumna proyék sareng sababaraha jinis téknis profesional sapertos dekorator, tukang ledeng hawa, tukang ledeng, tukang listrik, tukang las, sareng sajabana, pikeun mastikeun yén proyék réngsé dina waktosna sareng saluyu sareng kualitasna.