Parumahan

Gedong Padumukan Solusi HVAC

Ihtisar

Kaberhasilan sistem HVAC langsung patali sareng tingkat kanyamanan gedong na. Wangunan padumukan tiasa ngagaduhan kabutuhan anu béda nalika ngeunaan pemanasan, ventilasi sareng AC. Airwoods kagungan kaahlian sareng sumber pikeun ngaidentipikasi sareng minuhan kabutuhan klién. Nyayogikeun peralatan anu inovatif sareng kinerja tinggi pikeun méréskeun tangtangan sareng ngararancang solusi idéal pikeun aplikasi anu béda.

Fitur Key

Cekap nyucikeun hawa seger
Ruang pamasangan kompak sareng datar
Hemat énergi ku hawa pikeun téknologi recovery panas hawa

Solusi

Panas inti inti sareng sistem DX
Kecepatan variabel sareng kaluaran sistem AC
Jauh Pilihan sareng kadali WIFI

Aplikasi

solutions_Scenes_residential01

Susun atanapi susun

solutions_Scenes_residential02

Imah swasta

solutions_Scenes_residential03

Villa

solutions_Scenes_residential04

Wangunan padumukan koléktif