p

Témbok Kamar Tunggal dipasang Ventilator Énergi Panas Panas Saluran

Pedaran pondok:

Ngajaga régenerasi panas sareng kasaimbangan asor jero rohangan
Cegah kalembaban jero ruangan sareng kapang ngawangun-up
Ngurangan biaya pemanasan sareng AC
Suplai hawa seger
Ékstrasi hawa bulukan tina kamar
Meakeun tanaga sakedik
Operasi tiiseun
Énergi keramik éfisién tinggi


Detil Produk

FAQ

https://www.airwoods.com/single-room-wall-mounted-ductless-heat-energy-recovery-ventilator-product/

Fitur utama:

  1. Suplai hawa seger sareng nimba hawa basi tina kamar sacara bergantian
  2. Ngajaga régenerasi panas sareng kasaimbangan asor jero rohangan
  3. Ngurangan biaya pemanasan sareng AC
  4. Gampang dipasang dina témbok internal kalayan diaméter liang tina 160-170mm
  5. Rana otomatis tiasa nyegah serangga lebet sareng hawa tiis ngalir ka tukang nalika unit eureun
  6. Meakeun tanaga sakedik
  7. Operasi tiiseun
  8. Cegah kalembaban jero ruangan sareng kapang ngawangun-up
  9. Énergi keramik éfisién tinggi
  10. Tiung luar tiasa nyegah hujan draining deui sareng manuk nyarang

1

EC-Fan dibalikkeun

Kipas aksial anu tiasa dibalikkeun ku motor EC. Kusabab EC dilarapkeun

téknologi kipas diulas ku konsumsi kakuatan rendah sareng operasi jempé. Motor kipas parantos terpadu termal

panyalindungan overheating sareng bantalan bola pikeun umur panjang.

Regenerator Énergi Keramik

Akumulator énergi keramik téknologi luhur kalayan régenerasi

efisiensi nepi ka 97% mastikeun ekstrak pamulihan panas hawa pikeun pemanasan aliran udara pasokan. Kusabab struktur sélulér nu

regenerator unik gaduh permukaan kontak hawa anu ageung sareng luhur

panas-ngalaksanakeun sareng panas-akumulasi sipat.

Regenerator keramik diperlakukeun sareng komposisi antibakteri anu nyegah tumuh baktéri dina jero énergi énergi. Sipat antibakteri tahan salami 10 taun.

Saringan hawa

Dua saringan udara terintegrasi kalayan total saringan laju G3 nyayogikeun suplai sareng nimba saringan hawa. Saringan nyegah lebet lebu sareng serangga kana hawa pasokan sareng kontaminasi tina bagian ventilator. Saringanana ogé ngagaduhan pangobatan baktéri.

Reresik saringan dilakukeun ku panyuci vakum atanapi cai siram. Larutan antibakteri henteu dipiceun. Filter F8 nyaéta sayogi salaku aksésori anu dipesen khusus, tapi nalika dipasang, éta ngirangan aliran hawa turun ka 40 m³ / jam.

Modeu Operasi 

Modeu ventilasi: Ventilator ngalir dina ekstrak hawa atanapi modeu suplai hawa kalayan kecepatan set. Dina kasus operasi sinkron dua ventilator anu nyambung, hiji unit dioperasikeun dina modeu suplai sareng anu sanésna dina modeu ekstrak.Modeu Regenerasi:Ventilator ngalir dina dua siklus, masing-masing 65 detik, pikeun nyayogikeun panas sareng uap regenerasi. operation mode

 

Prinsip Gawe

Operasi ventilator anu tiasa dibalikkeun ngamungkinkeun régenerasi énergi sareng diwangun ku dua siklus:

SIKLIK I

Hawa haneut anu tercemar diekstraksi tina rohangan sareng nalika ngalirkeun énérgi keramik, reséptator bakal nyerep panas sareng beueus. Dina 65 detik, nalika régenerator énergi janten haneut, ventilator sacara otomatis ngalih kana modeu suplai.

KIKI II

Hawa seger, tapi tiis hawa ngalir ngaliwatan régulator panas sareng nyerep panas akumulasi sareng kalembaban sahingga suhu aliran hawa suplai bakal caket kana suhu kamar. Dina 65 detik, nalika régenerator énergi janten tiis, ventilator ngalih kana modeu ekstrak hawa. Siklusna dimimitian ti mimiti.

working principle

Aplikasi

Ventilator dirancang pikeun mastikeun bursa udara mékanis kontinyu di imah, kantor, hotél, kafe, aula konperénsi sareng tempat padumukan sareng tempat umum sanés. Ventilator dilengkepan exchanger panas keramik anu nyandak suplai tina hawa saring seger dipanaskeun ku cara ékstraksi panas hawa ékstraksi. Ventilator dirancang pikeun ningkatna témbok sareng dipeunteun pikeun operasi non-stop. Hawa anu diangkut henteu kedah ngandung campuran anu gampang ngabakar atanapi ngabeledug, évaporasi bahan kimia, bahan caket, bahan serat, lebu kasar, soot sareng partikel minyak atanapi lingkungan anu pikaresepeun pikeun pembentukan zat bahaya (zat toksik, lebu, kuman patogén).

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami