Turnkey

Kami nyayogikeun solusi turnkey komprehensif sareng seamless pikeun komérsial sareng

proyék Sistem HVAC industri. Dina proyék-proyék turnkey, kami nyayogikeun lengkep

solusi tina jasa handap.

Turnkey

Kami nyayogikeun solusi turnkey komprehensif sareng seamless pikeun proyek Sistem HVAC komérsial sareng industri. Dina proyék turnkey, kami nyayogikeun solusi lengkep ngeunaan jasa di handap ieu.

-MENGINER
Tim insinyur ngembangkeun solusi inovatif pikeun tiap proyek kalayan solusi anu gancang sareng éfisién.

-PROSURASI
Tim kami milih sareng nyayogikeun produk kualitas luhur pikeun klien kami di sakumna dunya.

-TRANSPORTASI & Pamasangan
Tim kami nawiskeun hemat biaya, pengiriman waktos, naon deui kami ogé nawiskeun pamasangan proyek.

-KOMMISI
Pikeun ngajamin yén unggal fasilitas bakal lancar saatos online, tim uji ngajalankeun sadaya mesin sareng lancar dina operasi sapopoé.