Tutuwuhan Farmasi

Tutuwuhan Farmasi Solusi HVAC

Ihtisar

Tutuwuhan farmasi gumantung kana kinerja kamar bersih pikeun mastikeun standar produk anu penting dihontal. Sistem HVAC dina produksi bagéan fasilitas farmasi diawasi pisan ku lembaga pamaréntah. Gagalna sasuai sareng salah sahiji sarat kualitas tiasa nempatkeun anu bogana dina pangaturan boh bisnis dina résiko. Maka penting pikeun fasilitas farmasi diwangun dina sistem pangendalian kualitas anu ketat sareng jelas. Desain Airwoods, ngawangun sareng ngajaga sistem HVAC anu kuat sareng kamar bersih anu nyumponan paménta ketat anu alamiah pikeun fasilitas farmasi.

Sarat HVAC pikeun Farmasi

Syarat kualitas udara di jero ruangan di polos farmasi, kalebet kendali kalembaban sareng tapisan mangrupikeun anu paling ketat tina aplikasi wangunan naon waé. Salah sahiji prosés anu paling kritis nyaéta ventilasi anu pas. Kusabab tujuan utami nyaéta ngendalikeun polutan dina pabrik sareng daérah panilitian, debu sareng mikroba mangrupikeun ancaman anu tetep dina fasilitas ieu, meryogikeun sistem panyaring sareng ventilasi anu dirancang sacara ati-ati anu nuturkeun standar kualitas udara jero ruangan (IAQ) anu ketat sareng ngabantosan ngirangan kakeunaan panyakit udara sareng polutan.

Salaku tambahan, kusabab fasilitas farmasi peryogi pangendali iklim anu konstan sareng épéktip, penting pisan yén sistem HVAC cukup awét pikeun beroperasi sacara tetep, nanging cekap épisién pikeun ngajaga biaya énergi sakumaha mungkin. Tungtungna, kusabab daérah anu béda dina pasilitas bakal ngagaduhan ventilasi unik sareng kabutuhan suhu nyalira, sistem HVAC kedah dirarancang pikeun adaptasi sareng sarat pangendali iklim anu bénten dina bagéan fasilitas anu béda.

solutions_Scenes_pharmaceutical-plants01

Pabrik Farmasi Padet

solutions_Scenes_pharmaceutical-plants02

Pabrik Farmasi Cair

solutions_Scenes_pharmaceutical-plants03

Pabrik Farmasi Salep

solutions_Scenes_pharmaceutical-plants04

Pabrik Farmasi Bubuk

solutions_Scenes_pharmaceutical-plants05

Ganti Sareng Pabrik Farmasi Patch

solutions_Scenes_pharmaceutical-plants06

Pabrikan Alat Médis

Solusi Airwoods

Solusi HVAC kami, Sistem Siling terpadu, sareng ngarobih kamar Cleanize ngabantosan sarat kompléks industri manufaktur farmasi, anu peryogi kontrol partikel sareng kontaminan anu ketat.

Kami ngalaksanakeun panilitian pinuh pikeun kabutuhan konsumén urang sareng nyayogikeun desain komprehensif anu ngitung kana prosés produksi, alat-alat, pemurnian AC, pasokan cai sareng drainase, spésifikasi sareng peraturan pamaréntah.

Pikeun pabrik farmasi, produktivitas sareng efisiensi mangrupakeun konci pikeun kasuksesan. Tata perenah desain bakal wajar sareng kompak numutkeun sarat tina prosés produksi, anu kondusif pikeun operasi produksi sareng mastikeun manajemén anu épéktip pikeun prosés produksi.

Pikeun sistem pemurnian hawa, aya dua konsep penting. Salah sahijina nyaéta kontrol tekanan positip pikeun nyegah pangaruh hawa luar kana lingkungan; Sareng kontrol tekanan négatip pikeun nyegah difusi polusi partikel dina prosés produksi. Naha anjeun peryogi tekanan udara anu positip atanapi cleanroom pressure air négatip, pabrik anu bersih anu berpengalaman sareng distributor, sapertos Airwoods, tiasa mastikeun desain, pamekaran, sareng pangiriman solusi anu nyumponan kabutuhan anjeun. Di Airwoods, para ahli urang gaduh élmu digawé pinuh pikeun desain sareng konstruksi pangwangunan sadayana, ti bahan kamar sareng prakték pangsaéna pikeun alat-alat HVAC anu diperyogikeun pikeun sababaraha jinis aplikasi.

Rujukan Proyék