p

CVE Series Permanent Magnet Syndromeous Inverter Centrifugal Chiller

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Motor inverter sinkron magnét gancang-gancang
PMSM kakuatan tinggi sareng kecepatan luhur munggaran di dunya digunakeun pikeun chiller sentrifugal ieu. Kakuatanna langkung luhur tibatan 400 kW sareng kecepatan rotasi na luhur 18000 rpm. Efisiensi motor di luhur 96% sareng 97.5% maksimal, langkung luhur tibatan standar kelas 1 nasional ngeunaan kinerja motor. Éta kompak sareng hampang. 400SMW kecepatan luhur PMSM beuratna sami sareng motor induksi AC 75kW. Ku nyoko kana téknologi pendingin spiral spray spray pikeun niiskeun stator sareng rotor, suhu motor tiasa dikontrol sakitar 40 ℃, mastikeun operasi éfisién.
Motor-speed tinggi impeller langsung-disetir dua-tahapUnit ngadopsi motor gancang-speed tinggi impeller dua tahap impeller. Gigi gancang sareng bantalan 2 radial dibolaykeun, anu bakal ningkatkeun efisiensi sareng ngirangan karugian mékanis sahenteuna 70%. Kalayan drive langsung sareng struktur saderhana, kompresor tiasa dianggo kalayan ukuran langkung alit. Volume sareng beurat kompresor ngan ukur 40% tina kompresor konvensional kapasitas anu sami. Tanpa noise frékuénsi luhur gear-up speed-up, sora operasi compressor langkung handap. Éta 8dBA langkung handap tina unit konvensional.  width=
 width=
Desain pneumatic "wideband" sadaya kaayaan

Impeller sareng diffuser dioptimalkeun pikeun ngawujudkeun operasi épisiensi tinggi kompresor dina beban 25-100%. Dibandingkeun sareng desain konvensional anu didasarkeun kana operasi beban lengkep, desain ieu tiasa ngirangan ateuuasi kompresor. Inverter konvensional chiller sentrifugal sadar kontrol kapasitas ku kecepatan variabel kompresor sareng sudut pembukaan variabel guide vane anu mimiti turun dina 50 ~ 60% beban. Nanging, Gree CVE séri centrifugal chiller tiasa langsung ngarobih laju kompresor dina 25 ~ 100% beban pikeun ngirangan kaleungitan throttling vane guide sareng ningkatkeun kinerja damel dina sadaya kaayaan.

Dipasang inverter sinus-gelombang

Ku nyoko kana téknologi kontrol tanpa sensor-posisi, rotor motor tiasa diposisikan tanpa usik. Kalayan PWM anu menerkeun téknologi menerkeun, inverter tiasa ngaluarkeun gelombang sinus lemes pikeun ningkatkeun efisiensi motor. Inverter langsung dipasang dina unit, ngahémat rohangan lantai pikeun konsumén. Salaku tambahan, sadaya kabel komunikasi disambungkeun di pabrik pikeun ningkatkeun reliabilitas unit.

 width=
 width=
Diffuser viskositas low vane

Desain diffuser viskositas vane low anu unik sareng airfoil guide vane tiasa ngajantenkeun gas kecepatan tinggi janten gas tekanan statis tinggi sacara épéktip pikeun ngawujudkeun pamulihan tekanan. Dina beban parsial, pangalihan vane ngirangan karugian backflow, ningkatkeun kinerja beban parsial, sareng ngalegaan kisaran operasi unit

Téknologi komprési dua tahap
Dibandingkeun sareng sistem kulkas tingkat hiji, komprési dua tahap ningkatkeun épisiensi sirkulasi 5% ~ 6%. Kecepatan puteran komprési diturunkeun sahingga kompresor langkung dipercaya sareng awét.
 width=
 width=
Énergi hermétik épisiensi tinggi
Impeller kompresor mangrupikeun impeller hermetic ternary, anu langkung épisién sareng dipercaya tibatan impeller anu teu kaungkab. Éta nyoko kana struktur 3-dimensi airfoil supados langkung adaptasi. Ngalangkungan analisa unsur terhingga, 3-koordinasi mesin pamariksaan, uji kasaimbangan dinamis, uji coba langkung-gancang sareng tés anu saleresna dina kaayaan damel anu leres, dipastikeun yén impeller minuhan sarat desain sareng sanggup operasi anu stabil. Impeller sareng aci dasar ngadopsi konéksi anu henteu konci, anu tiasa nyingkahan konsentrasi setrés parsial sareng aditif kasaimbangan rotor anu disababkeun ku konéksi konci, sahingga ningkatkeun stabilitas operasi kompresor.
Énergi panas-efisiensi tinggi
Permukaan bursa panas dirancang dumasar kana mékanisme panas-mindahkeun. Éta dioptimalkeun pikeun ngirangan aliran leungitna tekanan sareng konsumsi énergi. Sub-cooler dilengkepan di handapeun kondensor. Kalayan sababaraha aliran pangendali, gelar sub-pendinginan tiasa dugi ka 5. Papan anu ngasingkeun tengah ngadopsi pipa lampu anu dua kali langkung kandel tina pipa utas kanggo dihijikeun sareng dewan pendukung, janten, pipa tambaga moal ruksak dina kaayaan pangaruh kecepatan tinggi kulkas. 3-V desain pelat tabung alur diadopsi pikeun ngajamin pangaruh sealing.
 width=
 width=
Platform kontrol canggih
Kinerja tinggi CPU 32-bit sareng prosesor sinyal digital DSP dianggo. Akurasi ngumpulkeun data anu tinggi sareng kapasitas ngolah data mastikeun fitur real-time sareng akurasi kontrol sistem. Babarengan layar rampa LCD warna-warni, pangguna tiasa gampang sadar kontrol otomatis sareng kontrol manual dina debugging. Éta ogé ngadopsi algoritma kontrol sanyawa Fuzzy-PID calakan, anu diintegrasikeun sareng téknologi calakan, téknologi fuzziness sareng algoritma kontrol PID normal, janten sistem éta sanggup gancang réspon gancang sareng kinerja stabil.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk