p

Çelësi lëvizës modular i ftohur me ajër

Përshkrim i shkurtër:

Çelësi lëvizës modular i ftohur me ajër


Detaje të Produktit

FAQ

Shtë një lloj ftohës ajror i ftohur me ajër që mund të lidhet me të gjitha llojet e njësive të mbështjellësve për të realizuar ftohjen / ngrohjen për ndërtesat civile ose industriale.

Modular Air-cooled Scroll Chiller Ekzekutimi i gjendjes në kohë reale.
Rryma e ulët e fillimit falë dizajnit të kontrollit të vonesës së energjisë.
Përdorni llojin e tubit të shkëmbimit të nxehtësisë për të përmirësuar efikasitetin e shkëmbimit të nxehtësisë të njësisë së plotë;
Projektim i veçantë i pllakës barazuese të predhës dhe tubit: shpërndarja e ftohësit është më e barabartë për përmirësimin e efikasitetit të shkëmbimit të nxehtësisë të njësisë së plotë.
Çdo modul mund të vendoset si modul kryesor.
Patenta kryesore e modulit: çdo njësi mund të vendoset si modul kryesor përmes kontrolluesit me tela.
Deri në 16 njësi (60/7 1kW) ose 8 njësi (120 / 145kW) mund të integrohen lirisht për të marrë një kapacitet maksimal prej 1160kW falë modelit modular.
Funksioni automatik i anti-ngrirjes nën modalitetin e ngrohjes kur njësia është e fikur.

 

Modular Air-cooled Scroll Chiller Modular Air-cooled Scroll Chiller


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni