p

Modular Air-cooled Scroll Chiller

Pedaran pondok:

Modular Air-cooled Scroll Chiller


Detil Produk

FAQ

Mangrupikeun salah sahiji jinis chiller scroll-cooled hawa anu tiasa dihubungkeun sareng sagala jinis unit coil kipas kanggo ngawujudkeun pamanasan / pemanasan pikeun bangunan sipil atanapi industri.

Modular Air-cooled Scroll Chiller Ngajalankeun kaayaan real-time tampilan.
Low start-up ayeuna berkat desain kontrol tunda kakuatan.
Anggo -type tube bursa panas pikeun ningkatkeun efisiensi panas-tukeur unit lengkep;
Desain pelat ékualiserisasi khusus cangkang sareng tabung: sebaran bahan pendingin langkung saé pikeun ningkatkeun efisiensi panas-tukeur unit lengkep.
Modul naon waé tiasa disetél salaku modul utama.
Patén modul utama: unit naon waé tiasa disetél salaku modul utama ngalangkungan controller kabel.
Dugi ka 16 unit (60/7 1kW) atanapi 8 unit (120 / 145kW) tiasa diintegrasikeun sacara bébas pikeun kéngingkeun kapasitas maksimal 1160kW berkat desain modular.
Fungsi anti-katirisan otomatis dina modeu manaskeun nalika unit pareum.

 

Modular Air-cooled Scroll Chiller Modular Air-cooled Scroll Chiller


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami