• Holtop Modular Air Cooled Chiller With Heat Pump

    Holtop Modular Air Cooled Chiller Kalayan Pompa Panas

    Holtop Modular Air Cooled Chillers mangrupikeun produk pangénggalna urang dumasar kana langkung ti dua puluh taun panilitian & pamekaran teratur, akumulasi téknologi sareng pangalaman manufaktur anu ngabantosan kami pikeun ngembangkeun chillers kalayan kinerja anu stabil & dipercaya, épisiator ningkatna épisiator & épisién panas épisién anu hadé. Ku cara ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngahémat énergi, ngajagi lingkungan sareng ngahontal sistem AC anu raoseun.

  • Modular Air-cooled Scroll Chiller

    Modular Air-cooled Scroll Chiller

    Modular Air-cooled Scroll Chiller