p

Holtop Modular Air Cooled Chiller Kalayan Pompa Panas

Pedaran pondok:

Holtop Modular Air Cooled Chillers mangrupikeun produk pangénggalna urang dumasar kana langkung ti dua puluh taun panilitian & pamekaran teratur, akumulasi téknologi sareng pangalaman manufaktur anu ngabantosan kami pikeun ngembangkeun chillers kalayan kinerja anu stabil & dipercaya, épisiator ningkatna épisiator & épisién panas épisién anu hadé. Ku cara ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngahémat énergi, ngajagi lingkungan sareng ngahontal sistem AC anu raoseun.


Detil Produk

FAQ

website banner 2021 April 01

Tinjauan Produk :

Holtop Air Tiasa Modular Chiller nyaéta urang panganyarna produk dumasarkeun kana leuwih dua puluh taun panilitian teratur & pamekaran, akumulasi téknologi sareng pangalaman manufaktur anu ngabantosan urang pikeun ngembangkeun cbukit ku kinerja stabil & dipercaya, ningkat pisan evaporator & efisiensi mindahkeun panas kondensor. Ku cara ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngahémat énergi, ngajagi lingkungan sareng ngahontal sistem AC anu raoseun.

Holtop Hawa tiis Modular Chiller anggo hawa salaku sumber pendingin sareng cai pendingin salaku média pendingin kanggo unit AC pusat. Rangkaian produk ieu ngagaduhan jinis spésipikasi kapasitas tiis mimitian ti65 ka 130 kW sareng kapasitas pemanasan mimitian ti 71 ka 141 kW. Éta tiasa nyumponan paménta kalayan beban anu béda-béda kalayan FCU sareng tipe Gabungan AHU's dll. Parabot terminal diwangun ku sababaraha sistem AC-sentral anu tiasa nyumponan sarat pendinginan gedong. Unit gaduh kaunggulan struktur kompak, épisiensi tinggi, noise lemah sareng umur panjang, operasi anu merenah sareng sajabana. Éta tiasa nyayogikeun sadaya jinis sistem AC sareng prosés cai anu tiis. Holtop Modular Air Cooled Chiller tiasa loba dipaké dina hotels, hospitals, sngahudangkeun msadayana, office blampu, cinemas, mindustri etal, oabdi & chemical iéndah, manufacturing iéndah, eéléktronika iéndah, epembangkit listrik listrik jsb.

Panjelasan Produk

Cooler structural design

Fitur Produk

1. Perlindungan Terpadu :Ngararancang langkung ti 10 fungsi perlindungan kaamanan, anu tiasa mastikeun unit chiller sareng operasi sistem dina panangtayungan sadidinten. Unit tiasa dikontrol ngalangkungan sistem monitoring multi-variable pikeun mastikeun unit kalayan operasi anu stabil sareng éfisién.

Product protection

2. Jangkauan Suhu Lebar Aplikasi, Salempang-gratis Operasi:Unit Chiller cocog pikeun operasi dina kisaran suhu luar, ti -20 ° C ~ 48 ° C.

temperature control

3. Operasi Unit Chiller Nalika Kalepatan: Satu unit didesain nganggo sababaraha kompresor. Nalika salah sahiji kompresor gagal, sésana kompresor dina sistem masih tiasa beroperasi sacara normal tanpa mangaruhan operasi tina sadaya sistem.

At fault system

4. Kombinasi Modular: Chiller ngadopsi desain kombinasi modular sareng henteu kedah nyetél unit master atanapi sub-master. Masing-masing kombinasi tiasa nyambungkeun maksimal 16 unit, bahkan éta didamel tina modél anu béda, pikeun nyumponan paménta variabel pikeun gedong anu sanés.

Combination design

5. Léngkah Dimimitian: Ngamimitian sadaya unit dina léngkah-léngkah, pikeun nurunkeun arus ngamimitian, ngirangan kejutan kana jaringan listrik, sareng hindarkeun mangaruhan kaamanan alat-alat listrik sanés.

Step starting

6. Aplikasi fléksibel: Investasi: Tambahkeun unit tambahan kana kombinasi iraha waé, cocog pikeun sababaraha tahapan investasi. Transportasi: Volume unggal unit kompak, tiasa diangkut masing-masing, henteu kedah bango di situs proyék, tiasa ngahémat biaya transportasi.  Pamasangan: Henteu peryogi kamar mesin atanapi sistem cai anu didinginkan, ngan ukur dina tempat anu hadé. Pipa cai dirancang di sisi unit, anu tiasa janten gampang pikeun sambungan cai tiis sareng ngahémat rohangan pamasangan. Sistem: Dina sistem sirkulasi cai, salain ti standar panggunaan sistem aliran anu konstan, nyaéta opsional nganggo pompa primér ku sistem aliran anu variabel, sareng kabinet kontrol kecepatan variabel nyaéta opsional pikeun dipilih.

7. Sistem Defrosting Cerdas: Ku sensing ku sistem multi-variabel pikeun ngagaduhan penilaian anu akurat dina kaayaan ibun, chiller éta sorangan tiasa milih waktos anu pangsaéna pikeun lebet atanapi kaluar tina defrosting, pikeun nyingkahan defrosting anu teu cekap atanapi dina defrosting. Dina sistem duplex, unit tiasa ngahontal defrosting alternatip. Nalika manaskeun dina kaayaan suhu handap anu ekstrim, netepkeun defrosting manual pikeun kinerja anu langkung saé.

defrosting system

8. Sistem Kontrol PLC calakan: Sistem kontrol PLC ngagabungkeun kesederhanaan sareng genah tina sistem kontrol kabel sareng kaunggulan sistem kontrol kelompok terpusat pikeun ngahontal kontrol terpusat grup chiller. Hiji sistem kontrol PLC tiasa ngatur 1 ka 8 kelompok. Unggal kelompok tiasa ngendalikeun 1 dugi ka 16 lembar modél modél. Sistem tiasa ngendalikeun dugi ka 128 modér chillers. Sistem kontrol ogé nganteurkeun sababaraha fitur sapertos saklar modus grup, pangaturan suhu, kontrol on / off, jst pikeun ngadopsi seueur aplikasi.

PLC control

9. aksés bébas Sistem Gedong Automation: Antarbeungeut komunikasi gedong RS485 standar ngagaduhan aksés kabuka pikeun protokol komunikasi ModBus standar. Alatna tiasa gampil nyambung kana sistem kontrol gedong (BAS) pikeun kontrol terpusat, gampang ngahontal kontrol calakan, nyingkahan limbah énergi anu teu perlu, sareng ngahémat biaya operasi AC.

Building automation system

Parameter Produk

Parameter Produk
Model / Spésifikasi HFW-65HA1 HFW-65HA1-L HFW-130HA
1
HFW-130HA1-L
Jenis suhu normal Jenis suhu handap Jenis suhu normal Jenis suhu handap
Kapasitas pendinginan nominal (KW) 65 63 130 130
Kapasitas pemanasan nominal (KW) 71 71 142 141
Asik Dipeunteun total kakuatan input (KW) 19.5 18.7 39 37.7
Panaskeun Dipeunteun total kakuatan input (KW) 21 19.5 42 38.8
Kapasitas pendinginan suhu rendah nominal (KW) / 52 / 100
Total daya input pemanasan suhu rendah nominal (KW) / 18.6 / 37
Voltaseu 380V / 3N ~ / 50Hz
Kulkas R410A
Bagéan throttle Klep ékspansi éléktronik
Kompresor Jenis Gulung Hermétik
Qty 2
Kipas angin Jenis Kipas sora low aksial
Kakuatan (kw) 0,9 * 2 1,5 * 2
Panukeur panas sisi udara Aliran Udara (m³ / h) 14000 * 2 19500 * 2
Jenis Tukeur panas finised tinggi-efisien
Panukeur panas sisi cai Aliran cai nominal (m³ / h) 11.5 11.5 22.5 22.5
Jenis Cangkang-éfisién tinggi & panukar panas tabung
Tekanan tekanan cai (kPa) 30 40
Pipa sambungan saluran inlet / outlet cai DN50 DN65
Diménsi W * H * D (mm) 1810 * 960 * 2350 2011 * 1100 * 2300
Beurat bersih (kg) 580 600 1000 1050

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami