p

Çiltër ftohës ajror modular Holtop me pompë nxehtësie

Përshkrim i shkurtër:

Çiltrat modularë të ftohur me ajër Holtop janë produkti ynë më i fundit i bazuar në mbi njëzet vjet kërkimesh dhe zhvillimesh të rregullta, akumulimi të teknologjisë dhe përvojës së prodhimit të cilat na ndihmuan të zhvillojmë ftohës me performancë të qëndrueshme dhe të besueshme, të përmirësuar në masë të madhe efikasitetin e transferimit të nxehtësisë së avulluesit dhe kondensatorit. Në këtë mënyrë është zgjidhja më e mirë për të kursyer energji, për të mbrojtur mjedisin dhe për të arritur një sistem të rehatshëm të kondicionimit të ajrit.


Detaje të Produktit

FAQ

website banner 2021 April 01

Përmbledhja e artikullit:

Çiltër modular i ftohur me ajër Holtop janë tonë të fundit produkt bazuar në mbi njëzet vjet të hulumtimit dhe zhvillimit të rregullt, akumulimit të teknologjisë dhe përvojës së prodhimit të cilat na ndihmuan të zhvillohemi chillers me performancë të qëndrueshme dhe të besueshme, efikasitet të përmirësuar në masë të madhe të avulluesit dhe kondensatorit të transferimit të nxehtësisë. Në këtë mënyrë është zgjidhja më e mirë për të kursyer energji, për të mbrojtur mjedisin dhe për të arritur një sistem të rehatshëm të kondicionimit të ajrit.

Holtop Modular i ftohur me ajër Chiller përdorni ajrin si burim ftohës dhe ujin ftohës si mjet ftohës për njësitë qendrore të kondicionimit të ajrit. Kjo seri produkti ka lloje të ndryshme të specifikimeve kapacitetin ftohës duke filluar nga65 te 130 kW dhe kapaciteti i ngrohjes duke filluar nga 71 te 141 kW Mund të plotësojë kërkesën në ngarkesa të ndryshme me FCU dhe AHU të tipit të kombinuar etj. Pajisjet terminale përbëhen nga sisteme të ndryshme qendrore të kondicionimit të ajrit të cilat mund të plotësojnë kërkesat e ftohjes së ndërtesës. Njësitë kanë përparësi të strukturës kompakte, efikasitetit të lartë, zhurmës së ulët dhe jetës së gjatë, funksionimit të përshtatshëm etj. Mund të sigurojë të gjitha llojet e sistemit qendror të kondicionimit të ajrit dhe proceseve me ujë të ftohur. Çiltër ajri i ftohur modular Holtop mund përdoret gjerësisht në hotels, hspitale, skërcim mtë gjitha, ondreq buildings, cinemas, mindustria etale, oil & chemike industri, mprodhim industri, elektronikë industri, etermocentrale lektike etj.

përshkrim i produktit

Cooler structural design

Karakteristikat e produktit

1. Mbrojtja e IntegruarProjektimi i më shumë se 10 funksioneve të mbrojtjes së sigurisë, të cilat mund të sigurojnë njësinë e ftohësit dhe funksionimin e sistemit në mbrojtjen e gjithanshme. Njësia mund të kontrollohet përmes një sistemi monitorimi shumë-ndryshor për të siguruar njësinë me funksionim të qëndrueshëm dhe efikas.

Product protection

2. Diapazon i gjerë i zbatimit të temperaturës, pa shqetësime për operimNjësia e ftohësit është e përshtatshme për punë në një gamë të gjerë të temperaturës në natyrë, nga -20 ° C ~ 48 ° C.

temperature control

3. Operacioni i njësisë së ftohësit kur ka defekt: Një njësi e vetme është krijuar me shumë kompresorë. Kur një nga kompresorët dështon, pjesa tjetër e kompresorëve në sistem mund të funksionojnë normalisht pa ndikuar në funksionimin e të gjithë sistemit.

At fault system

4. Kombinimi modular: Ftohës miraton modelin e kombinimit modular dhe nuk ka nevojë të caktojë njësinë master ose nën-master. Secili kombinim është në gjendje të lidhë maksimumi 16 njësi, edhe pse ato janë bërë nga modele të ndryshme, për të përmbushur kërkesat e ndryshueshme të ndërtesave të ndryshme.

Combination design

5. Hapi i fillimit: Fillimi i të gjitha njësive në hapa, në mënyrë që të ulë rrymën fillestare, të zvogëlojë goditjen në rrjetin e energjisë dhe të shmangë ndikimin në sigurinë e pajisjeve të tjera elektrike.

Step starting

6. Zbatimi fleksibël: Investimi: Shtoni njësi shtesë në kombinim në çdo kohë, të përshtatshme për shumë faza investimi. Transporti: Vëllimi i secilës njësi është kompakt, mund të transportohet individualisht, nuk ka nevojë për një vinç në vendin e projektit, mund të kursejë koston e transportit.  Instalimi: Nuk ka nevojë për dhomë makinerie ose sistem uji të ftohur, vetëm diku me ajrosje të mirë. Tubat e ujit janë projektuar në anën e njësisë, të cilat mund të jenë të lehta për lidhjen e ujit të ftohtë dhe të kursejnë hapësirën e instalimit. Sistemi: Në sistemin e qarkullimit të ujit, përveç përdorimit standard të sistemit të rrjedhjes konstante, është opsionale të përdorni pompën primare me një sistem të ndryshimit të rrjedhës, dhe kabineti i kontrollit të shpejtësisë së ndryshueshme është opsional për tu zgjedhur.

7. Sistemi i zgjuar i shkrirjes: Duke ndjerë sistemin me shumë variabla për të gjykuar saktë mbi situatën e ngrirjes, vetë ftohësi mund të jetë në gjendje të zgjedhë kohën më të mirë për të hyrë ose dalë nga shkrirja, për të shmangur shkrirjen e pamjaftueshme ose mbi shkrirjen. Në një sistem dupleks, njësitë mund të arrijnë shkrirjen alternative. Kur ngrohni në kushte ekstreme të temperaturës së ulët, vendosni shkrirjen manuale për një performancë më të mirë.

defrosting system

8. Sistemi inteligjent i kontrollit të PLC: Sistemi i kontrollit PLC kombinon thjeshtësinë dhe komoditetin e sistemit të kontrollit me tela dhe avantazhet e sistemit të kontrollit të centralizuar të grupit për të arritur kontrollin e centralizuar të grupit chiller. Një sistem kontrolli PLC mund të menaxhojë nga 1 deri në 8 grupe. Secili grup mund të kontrollojë 1 deri në 16 pjesë të ftohësve modularë. Sistemi mund të kontrollojë deri në 128 ftohës modularë. Sistemi i kontrollit gjithashtu ofron veçori të ndryshme të tilla si ndërrimi i modalitetit në grup, rregullimi i temperaturës, kontrolli i ndezjes / fikjes, etj për të miratuar aplikime të shumta.

PLC control

9. Qasja e Lirë në Sistemin e Automatizimit të Ndërtesave: Ndërfaqja standarde e komunikimit për ndërtesën RS485 vjen me qasje të hapur në protokollin standard të komunikimit ModBus. Pajisja mund të lidhet lehtësisht me sistemin e kontrollit të ndërtesës (BAS) për kontroll të centralizuar, lehtë për të arritur kontroll inteligjent, për të shmangur humbjet e panevojshme të energjisë dhe për të kursyer kostot e funksionimit të kondicionimit të ajrit.

Building automation system

Parametri i produktit

Parametri i produktit
Modeli / Specifikimi HFW-65HA1 HFW-65HA1-L HFW-130HA
1
HFW-130HA1-L
Lloji i temperaturës normale Lloji me temperaturë të ulët Lloji i temperaturës normale Lloji me temperaturë të ulët
Kapaciteti nominal i ftohjes (KW) 65 63 130 130
Kapaciteti nominal i ngrohjes (KW) 71 71 142 141
Ftohja Fuqia totale e vlerësuar e hyrjes (KW) 19.5 18.7 39 37.7
Ngrohja Fuqia totale e vlerësuar e hyrjes (KW) 21 19.5 42 38.8
Kapaciteti nominal i ftohjes me temperaturë të ulët (KW) / 52 / 100
Fuqia totale nominale e inputit të ngrohjes me temperaturë të ulët (KW) / 18.6 / 37
Tensioni 380V / 3N / 50Hz
Ftohës R410A
Pjesët e gazit Valvula elektronike e zgjerimit
Kompresor Lloji Lëvizja hermetike
Sa 2
Fan Lloji Tifoz boshtor me zhurmë të ulët
Fuqia (kw) 0,9 * 2 1.5 * 2
Këmbyesi i nxehtësisë në anë të ajrit Rrjedhja e ajrit (m³ / orë) 14000 * 2 19500 * 2
Lloji Shkëmbim nxehtësie me efikasitet të lartë
Këmbyes nxehtësie buzë detit Rrjedha nominale e ujit (m³ / h) 11.5 11.5 22.5 22.5
Lloji Shkëmbyes nxehtësie me predhë dhe tub me efikasitet të lartë
Rënia e presionit të ujit (kPa) 30 40
Tub lidhës hyrje / dalje uji DN50 DN65
Dimensioni W * H * D (mm) 1810 * 960 * 2350 2011 * 1100 * 2300
Pesha neto (kg) 580 600 1000 1050

Video


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni