p

Kondicioner i paketuar në çati

Përshkrim i shkurtër:

Kondicioneri i paketuar në çati miraton kompresorin rrotullues R410A udhëheqës në industri me performancë të qëndrueshme të funksionimit, njësia e paketës mund të zbatohet në fusha të ndryshme, të tilla si transporti hekurudhor, impiantet industriale, etj. Kondicioneri i paketuar në çati Holtop është zgjedhja juaj më e mirë për çdo vend ku kërkohet zhurma minimale e brendshme dhe kostoja e ulët e instalimit.


Detaje të Produktit

FAQ

Përmbledhja e artikullit:

Kondicioneri i paketuar në çati Holtop është pajisje AC me madhësi të mesme që ndërthur funksionet e HVAC (ftohja, ngrohja dhe ventilimi i ajrit etj.) Dhe përmban të gjithë përbërësit e kompresorit, avulluesit, kondensatorit dhe valvulave etj në një njësi. Kondicioneri i paketuar në çati Holtop zakonisht instalohet në kuvertën e çatisë në aplikime komerciale.

Eko-miqësore: Ftohës R410A tip ekologjik, më pak vëllim injeksioni ftohës.

Të qëndrueshme dhe të besueshme: Kompresori është bërë nga materiale rezistente ndaj nxehtësisë, import i pjesëve të këmbimit nga markat e klasit botëror, strukturë e fortë dhe performancë e besueshme.

Dizajn i paketuar dhe kompakt: Integruar me njësinë e brendshme dhe njësinë e jashtme për të ulur investimin e projektit, për të shkurtuar periudhën e instalimit, për të kursyer hapësirë ​​instalimi dhe mirëmbajtje të lehtë në funksionimin e përditshëm.

Përshkrim i produktit:

Rooftop Unit Product description

Karakteristikat e produktit:

1. Thjeshtoni sistemin, investimin më të ulët:

Kondicioneri i paketuar në çatinë Holtop nuk kërkon as sistem uji të ftohur e as ftohës, i cili mund të kursejë koston e pompës së qarkullimit, kullës ftohëse dhe pajisjeve të tjera të rëndësishme për këtë sistem, duke ulur kështu koston totale të investimit dhe mirëmbajtjes në sistemin HVAC në një masë të madhe .

2. Dizajn kompakt, instalim i lehtë dhe fleksibël, gjurmë e ulët

rooftop AC for buildings

Kërkesa e përdoruesit për instalim konsiderohet plotësisht. Njësia është miratuar koncept i dizajnit kompakt që integron me njësinë e brendshme dhe njësitë e kondensatorit të jashtëm në mënyrë që të mos ketë punë shtesë të tubit ftohës dhe saldim në vend, dhe është i sigurt dhe i lehtë për shpërndarjen dhe instalimin.

Kondicioneri i paketuar në çati Holtop mund të vendoset në natyrë në tokë ose në kuvertën e çatisë, pa kërkuar dhomë makinerie ose hapësirë ​​të brendshme për strehimin e njësisë së paketës.

Vetëm disa punë për kabllot e energjisë, instalimet elektrike të kontrollit, kanalet nevojiten para funksionimit të sistemit

3. Rezistenca ndaj korrozionit, Aklimatizimi i kushteve të shkëlqyera të motit

Komponentët strukturorë të njësisë janë të veshura me pluhur për anti-korrozion. Kornizë me izolim termik me rezistencë të lartë, panel sanduiç PU me lëkurë të dyfishtë dhe strukturë e qëndrueshme ndaj motit veçanërisht për instalime në natyrë, të gjitha sigurojnë përshtatjen e saj të shkëlqyeshme me kushtet e ndryshme të klimës në zona të ndryshme.

4. Operacioni me diapazon të gjerë të temperaturës

winter and summer AC

Modaliteti i ftohjes është në gjendje të punojë me temperaturën e mjedisit është i lartë deri në 43 ° C, dhe gjithashtu i disponueshëm kur është vetëm 15 ° C, për të kënaqur kërkesën e veçantë për ftohje në disa aplikacione të caktuara. Ngrohja është në dispozicion edhe temperatura e jashtme është aq e ulët sa -10 ° C.

5. Përshtatja për projektin

Specifikimet e kondicionerit të paketuar në çati Holtop dhe seksionet funksionale mund të projektohen dhe prodhohen në përputhje me projektin specifik. Për shembull, presioni i lartë i jashtëm është i disponueshëm për ventilimin e kanaleve në distanca të gjata për të garantuar ajrin e mjaftueshëm në secilën dhomë qoshe; seksionet opsionale mund të pajisen për të përmbushur kërkesat e klientit dhe për të krijuar një gjendje ideale për klimën e brendshme.

Parametri i produktit:

parameter

Videot e produktit:


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni