p

Rooftop rangkep AC

Pedaran pondok:

AC dina bungkus atap nganggo adopsi komprésor gulung R410A anu dipimpin ku kinerja operasi anu stabil, unit pakét tiasa dilarapkeun kana sababaraha bidang, sapertos transportasi karéta, tutuwuhan industri, jst. Holtop rooftop rangkep AC nyaéta pilihan anu pangsaéna pikeun tempat anu peryogi. noise jero rohangan minimum sareng biaya instalasi anu murah.


Detil Produk

FAQ

Tinjauan Produk:

Holtop rooftop rangkep AC nyaéta alat AC ukuran tengah anu ngagabungkeun fungsi HVAC (pendinginan, pemanasan sareng ventilasi hawa sareng sajabana) Sareng éta ngandung sadaya komponén kompresor, évaporator, kondensor sareng klep sareng sajabana dina hiji unit. ACtop rangkep hateup holtop biasana dipasang dina dek hateup dina aplikasi komérsial.

Ramah lingkungan: Tipe ramah lingkungan R410A kulkas, volume suntikan kirang konténsin.

Mantap sareng dipercaya: Compressor didamel ku bahan tahan panas, suku cadang impor tina merek kelas dunya, struktur anu kuat sareng kinerja anu dipercaya.

Rangkep sareng Desain Kompak: Terpadu sareng unit jero ruangan sareng unit outdoor pikeun nurunkeun inpormasi proyék, nyingetkeun periode instalasi, ngahémat rohangan pamasangan sareng gampang diropea dina operasi sapopoé.

Panjelasan Produk:

Rooftop Unit Product description

Fitur Produk:

1. Sederhana Sistem, Investasi Turun:

ACtop bungkus hateup bungkus henteu nganggo sistem cai anu teu tiis atanapi tiis, anu tiasa ngahémat biaya pompa sirkulasi, menara pendingin, sareng alat-alat anu sanés pikeun sistem ieu, sahingga ngirangan total biaya investasi sareng perawatan sistem HVAC dugi ka seueur .

2. Desain Compact, Instalasi Gampang sareng Fleksibel, Low Footprint

rooftop AC for buildings

Sarat pangguna dina instalasi parantos dianggap lengkep. Unit ieu diadopsi konsép desain kompak anu ngahijikeun sareng unit jero ruangan sareng unit kondensor luar supados teu aya sambungan pipa pendingin sareng padamelan tambahan di tempat, sareng Aman sareng gampang pikeun pangiriman sareng dipasang.

ACtop bungkus hateup atap Holtop tiasa ditempatkeun di luar bumi atanapi dek atap, henteu aya kamar mesin atanapi rohangan jero rohangan kanggo perumahan unit paket.

Ngan ukur sababaraha jalan pikeun kabel listrik, kabel kontrol, saluran anu diperyogikeun sateuacan operasi sistem

3. Résistansi Korosi, Kaayaan Aklimatisasi Kaayaan Cuaca Anu Saé

Komponén komponén strukturna bubuk bubuk pikeun anti korosi. Kuat kerangka kerangka-terisolasi termal, kulit dua sisi panel sandwich PU, sareng desain struktur cuaca-buktina khusus pikeun pamasangan luar, éta sadayana mastikeun adaptasi anu hadé pikeun sababaraha kaayaan iklim di daérah anu béda-béda.

4. Operasi Jarak Suhu lega

winter and summer AC

Modeu cooling tiasa dianggo sareng suhu lingkungan anu luhur dugi ka 43 ° C, sareng ogé sayogi nalika éta ngan 15 ° C, pikeun nyumponan paménta panyamanan khusus dina sababaraha aplikasi anu tangtu. Pemanasan sayogi bahkan dina suhu luar na -10 ° C.

5. Kustomisasi Kanggo Proyék

Holtop rooftop ngarangkep spésifikasi AC sareng bagian fungsional tiasa didesain sareng didamel numutkeun proyek khusus. Salaku conto, tekanan éksternal tinggi sayogi pikeun ventilasi saluran jarak jauh pikeun ngajamin hawa anu cekap ka unggal rohangan juru; bagian opsional tiasa dilengkepan pikeun nyumponan sarat klien sareng nyiptakeun kondisi iklim jero rohangan anu ideal.

Parameter Produk:

parameter

Pidéo Produk:


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami