p

Hijian Ngatur Air Gabungan Industri

Pedaran pondok:

Industrial AHU dirarancang khusus pikeun pabrik modéren, sapertos Otomotif, Éléktronik, pesawat ruang angkasa, Farmasi jsb. Holtop nyayogikeun solusi pikeun nanganan suhu hawa dina jero ruangan, kalembaban, kabersihan, hawa seger, VOC jsb.


Detil Produk

FAQ

website banner 2021 April 02

Tinjauan Produk

Industrial AHU mangrupikeun alat penanganan udara anu dirarancang sesuai sareng kabutuhan proyek anu ditetepkeun, sareng digabungkeun sareng pendinginan, pemanasan (pembakaran cai / uap / gas jsb), pelembab / dehumidifikasi (uap / semprot / roda jsb), nyucikeun udara (ngumbah filtrasi / éléktrostatik jeung sajabana), pamulihan énergi, sareng sababaraha fungsi anu aya hubunganana pikeun nyiptakeun iklim jero ruangan anu optimal pikeun nyugemakeun kabutuhan prosedur téknis produksi lokakarya industri.

Holtop parantos ngahaturanan diri kana solusi kualitas udara gedong industri pikeun mangtaun-taun taun ti mimiti desain unit, pabrik, pabrik pre-assembling sareng tés, pengiriman, dugi ka pamasangan situs, komisi, latihan sareng perawatan. Kami nyayogikeun pilihan anu fleksibel pikeun nyumponan sarat tina fasilitas manufaktur anjeun atanapi prosés. Kami ngagaduhan séri 50B, 80C, 80B kanggo rentang kapasitas anu béda.

Kategori Produk

prod industrial 50b

50 B

prod industrial 50u

80 C

prod industrial 80b

80 B

Industrial AHU Series 02

Ringkesan Seri

Industrial AHU Sunmmary 03

Desain Unit

Unit Design

Aplikasi

工业机组详情 应用02

Rujukan Proyék

工业机组项目案例 02
Project Reference 01
Project Reference 02

Pidéo Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami