• Holtop Modular Air Cooled Chiller With Heat Pump

    Çiltër ftohës ajror modular Holtop me pompë nxehtësie

    Çiltrat modularë të ftohur me ajër Holtop janë produkti ynë më i fundit i bazuar në mbi njëzet vjet kërkimesh dhe zhvillimesh të rregullta, akumulimi të teknologjisë dhe përvojës së prodhimit të cilat na ndihmuan të zhvillojmë ftohës me performancë të qëndrueshme dhe të besueshme, të përmirësuar në masë të madhe efikasitetin e transferimit të nxehtësisë së avulluesit dhe kondensatorit. Në këtë mënyrë është zgjidhja më e mirë për të kursyer energji, për të mbrojtur mjedisin dhe për të arritur një sistem të rehatshëm të kondicionimit të ajrit.

  • Modular Air-cooled Scroll Chiller

    Çelësi lëvizës modular i ftohur me ajër

    Çelësi lëvizës modular i ftohur me ajër