• Njësitë e kombinuara të trajtimit të ajrit

  Njësitë e kombinuara të trajtimit të ajrit

  Dizajni Delikat i Seksionit të Rastit AHU;
  Dizajn standard i modulit;
  Teknologjia kryesore kryesore e rikuperimit të nxehtësisë;
  Aluminum Alllay Framework & Nylon Cold Bridge;
  Panele të dyfishta të lëkurës;
  Aksesorë fleksibël në dispozicion;
  Bobinat e ujit për ftohje/ngrohje me performancë të lartë;
  Kombinime të shumëfishta filtrash;
  Tifoz me cilësi të lartë;
  Mirëmbajtje më e përshtatshme.

 • Njësitë e trajtimit të ajrit për rikuperimin e nxehtësisë

  Njësitë e trajtimit të ajrit për rikuperimin e nxehtësisë

  Ajri i kondicionuar me rikuperimin e nxehtësisë ajër në ajër, efikasiteti i rikuperimit të nxehtësisë është më i lartë se 60%.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
Lini Mesazhin Tuaj